keskiviikko 10. elokuuta 2011

Agitreenit ja mutakuonosta kuvia :D

Tänään oltiin Gildan kanssa agitreeneissä, ihan hyvin meni. Gildalla oli intoa tehdä, haki vähän väärille esteille välillä, kun oli niin innoissaan :D Tehtiin ensin rataa ja sitten katsottiin ongelmapaikkoja ja niihin ohjauksia. Treenattiin Gildan kanssa keppejä, kun ei ollut meidän vuoro. Gilda alkoi jo ymmärtää keppejä ja menikin muutaman kerran kepit ilman palkkausta väleissä.
  En jaksanut Säteen kanssa lähteä mätsäriin sitte kuitenkaan, vaikka olikin hyvä ilma. Käytiin Säteen, Gildan ja Unton kanssa lenkillä illalla metsässä ja Untokin jaksoi hyvin, vaikka tunnin lenkki mentiin. Lopussa otin Unton syliin, kun sillä alkoi vauhti selvästi hyytyä :)
  Millin haava on auki enemmän kuin eilen :( Ei onneksi ole vieläkään tulehtunut, ja oli illalla jo selvästi paremman näköinen, kuin aamulla. Katsotaan miten se lähtee paranemaan ja jos tulehtuu niin mennään käymään eläinlääkärillä. Pennutkin ovat kasvaneet, äsken ne kävin punnitsemassa, ikää 15vrk ja tyttö on 391g, viiru-poika 373g ja iso-poikka 378g.
Muuta ei sitten ole tapahtunut, paitsi että Säde kieri eilen perunamaalla, ja jouduin sen sitten illalla pesemään, kun oli niin kamalan näköinen eikä sitä olisi voinut sisälle ottaa. Tässä muutama kuva perunankaivajasta:

Tällähetkellä Säde ja Unto makaavat olohuoneen lattialla ja syövät molemmat purutikkuja :D Siis näistä kahdesta voisi melkein joka tilanteessa sanoa "Mitä iso edellä, sitä pieni perässä" :D Kun Säde nukkuu, niin Untokin nukkuu. Kun Säde leikkii, Untokin leikkii. :) Ihania ovat.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti