keskiviikko 3. elokuuta 2011

Pennut viikon ikäisiä

Eilen pennut siis täyttivät illalla n. klo 21.00 yhden viikon!! :) Laitetaan siis uudet kuvat tännekin. Milli on hyvä emo, se ei kauaa viihdy ulkona tai täällä ylhäällä muiden koirien kanssa, vaan menee aika nopeasti rappusten yläpäähän odottamaan, että joku sen kantaisi alas pentujen luokse.
Unton kanssa tapahtui viime yönä edistystä, se herätti minut kun sillä oli kakkahätä! Ulkona käynnin jälkeen poju nukkui taas ihan rauhassa. Ainoa ongelma on nyt tuo pissaaminen sisälle, kun ei osaa paperille tehdä tarpeitaan, niin pissoja löytyy joka paikasta :( Vaikka kuinka usein vien ulos ja vietetään aikaa ulkona. Ehkä tuo helpottuu, kun se oppii menemään terassin rappuset alas, nyt se uskaltaa tulla ne vain ylös :D Olen yrittänyt myös siirtää sitä paperille, kun huomaan, että se aikoo pissiä, mutta ei auta, pissaainen loppuu kuin seinään. Tässä kuitenkin kuvat pennuista:
Narttu/Female 244g

Uros1/ Male1, 233g

Uros2/Male2, 246g
Olen miettinyt, että ehkä sijoitan tuon uros2, jos en pidä narttua itselläni. Eihän minulla tällä hetkellä enää ole jalostusnarttuja, koska Milliä en enää uudestaan astuta ja Gildalla on purentavika. Eli vaihtoehtona olisi etsiä uusi narttu eri linjoista tai sitten pitää tuo narttu, mutta katsotaan mitä niistä kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti