perjantai 5. elokuuta 2011

Oppimista, suunnitelmia, koirat

Matkakuumehan tässä kotona ollessa kasvaa ;) Ja pari ulkomaan näyttelyä saattaa tulla vielä tälle vuodelle..hih,..niinhän mä sanoin, etten tänä vuonna enää mene muualle ku Tartttoo, mutta kuinkas sitten kävikään ;)
   Ensi viikon torstaina pitäisi palata taas koulun penkille, huoh :/ Onenksi viimeinen vuosi!! Toivottavasti tämäkin vuosi menee yhtä nopeasti kuin viime vuosi. Syksystä ja keväästä tuleekin varmaan aika kiireinen, koska pitäisi alkaa opinnäytetyötä tekemään, pääsykokeisiin lukemaan, koirien kanssa harrastaa, koulussa käydä ja kaikki muu. Meinasin ensin että menisin töihinkin, kun niitä tarjottiin, mutta en kyllä taida mennä, tulee muuten liian tiivis aikataulutus päiville, kun nyt on kouluakin sitten melkein kokoajan 8-16.
  Mitäs me ollaan sitten viime päivät tehty, hmm..Unton kanssa ollaan edistytty pissa-asiassa, se tekee nyt suurimman osan tarpeistaan ulos tai terassille :D Osaa mennä nyt terassin rappuset alas. Yöllä ei ole tehnyt tarpeita sisälle, mikä on jo suuri plussa. Ollaan opeteltu lisää "ei".käskyä ja seisomistakin ollaan harjoiteltu :) Pöydällä osaa olla kun sitä harjataan, olen harjannut sitä aina silloin kun se on väsynyt, niin se vaan pötköttää pöydällä ja antaa hyvin harjata itsensä. Unton kanssa ollaan käyty keskustassa kuuntelemassa uusia ääniä, toinen vaan istuu ja katselee mistä äänet tulee :D Olen huomannut lenkilläkin, että se pelkää vähän mopojen ja moottoripyörien ääniä, mutta niihinkin totutaan pikkuhiljaa. Untohan siis lenkkeilee pikkulenkkejä niin hihnassa kuin vapaana metsässäkin ja hyvin menee :) Unto oli myös eilen yksin kotona, lukitsen sen aina pikkuhuoneeseen, jotta ne eivät Säteen kanssa riehuisi, kun olen poissa. Kiltisti se ainakin on, ei ole tehnyt tuhoja ollessaan yksin, vaan yleensä se nukkuu kun lähden ja nukkuu kun tulen :D
Säteen kanssa käytiin eilen sitten Fanilandiassa, kun ei se ole koskaan siellä käynyt ja ajattelin ostaa sille uudet valjaat, kun edelliset ovat taas melkein poikki keskeltä (Säde ahdistuu valjaissa ja puree ne poikki), nyt aletaan taas käyttää valjaita enemmän, niin tottuu niihinkin.
  Viikonloppuna vanhempani lähtevätkin mökille ja ottavat kaikki koirat mukaan, paitsi tietysti Milli ja pennut jäävät minun kanssa, mutta ainakin sitten ehdin tekemään rästiin jääneet hommat, kun ei tarvitse kokoajan katsoa koirien perään ;D
   Unto ja Säde vat kyllä ystävystyneet tosi hyvin, ne juoksevat pitkin pihoja, vetävät lelua yhdessä ja painivat melkein taukoamatta, välillä joutuu ne erottamaan, jotta saa Untokin levätä tarpeeksi. Gildakin välillä yhtyy leikkimään niiden kanssa ja hauska onkin katsoa niiden riehumista, välillä kun näyttää ettei leikissä ole päätä eikä häntää :)
  Millikin on alkanut viihtyä ylhäällä meidän seurassa yhä pidempiä aikoja, välillä se on täällä 5min, tekee tarpeet ja haluaa alas, mutta eilen se taisi olla jopa 20min meidän kanssa.
Nyt taidan mennä ruokkimaan Millin, siihen kun menee aikaa n. 30min, Milli on prinsessa, jolle ruoka syötetään pentulaatikkoon lusikalla, mousse pitää olla lämmintä, jos lusikka on liian kylmä niin sitten syötetään kädestä, mutta kupista se EI itse syö :D
 Antaa sen olla prinsessa nyt tämän ajan, kun sillä on pennut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti