lauantai 20. elokuuta 2011

Pennut siirtyivät olohuoneeseen :)

Torstaina käytiin Säteen kanssa arkitottiksessa, mentiin pyörällä jotta saataisiin samalla molemmat vähän liikuntaa :D Säde osaakin mennä pyörän vierellä nätisti, ei vedä kun tulee ihmisiä tai koiria vastaan. Meiltä treenipaikalle on n. 2km joten lenkki oli juuri sopiva. Treenissä tuntui välillä siltä, että Unto on syönyt vissiin Säteen korvatkin, kun ei se jaksanut välillä keskittyä yhtään :DD No hyvä mieli jäi silti ja ehkä on myös omistajassa vika, kun olen ollut niin laiska :/
  Eilen siirsin pennut yläkertaan olohuoneeseen ja Millikin on tyytyväinen, kun saa olla taas muiden kanssa, eikä tarvitse olla yksin alakerrassa pentujen kanssa. Pennut saivat isomman makuualustan, ja eilen ne sitä tutkivat ja kävelivät ympäriinsä. On niin hauska seurata niitä ja niiden touhuja, ne leikkiessään purevat toisiaan korvista ja hännästä, välillä hyäkitään Milliä kohti ja kiipeillään sen päällä ja purraan sitä korvasta. Ihania ovat, pitäisi ottaa videokuvaa ja laittaa vaikka tännekin :) Eilen myös Virpi kävi pentuja katsomassa, ja sovittiin, että seuraavalla kerralla ottaa toisen lapsistaan mukaan, jotta pennut tottuvat myös lapsiin :)
  Tänään vanhempani lähtivät mökille ja ottivat taas Säteen, Gildan ja Unton mukaan, joten ollaan Millin ja pentujen kanssa ihan keskenämme :) Jos vaikka saisi siivottua, nyt kun ei ole kaikki koirat häsläämässä ympärillä :) Ensi viikonloppuna onkin sitten Tervakosken näyttely, kessuja 14 ja tuomari vaihtui Tuula Prattiin, ensin piti olla brittituomari, vähän harmittaa, mutta mennään kuitenkin katsomaan mitä Säteestä sanotaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti