maanantai 29. elokuuta 2011

Huonoja ja hyviä uutisia + kuva-arvoitus

Tänään käytiin eläinlääkärissä Unton ja Millin kanssa. Olin suunnitellut Unton rokotukset loppuviikolle, mutta eilen illalla äitini huomasi Millin leikkaushaavan taas tulehtuneen :( Haavahan on mennyt jo pari viikkoa sitten umpeen, mutta nyt se oli kerännyt nestettä sisäpuolelle ja siinä oli semmoinen mätäpaiseen näköinen :( Huomattiin samlla myös ihmeellinen patti Millin ylimmän nisän vieressä ja toisella puolella pienempiä "klönttejä". No aamulla soitto eläinlääkärille, ja sinne onneksi äästiin jo heti tänään. Milli sai antibioottikuurin ja eläinlääkäri epäili pattien olevan kasvaimia, jotka saattavan puhjeta juoksujen yhteydessä, kun hormoonit menevät sinne sun tänne ja Millillä tiineys on laukaissut niiden kasvun. Mennään ottamaan koepalat heti, kun maidontuotanto loppuu. Toivottavasti kaikki olisi hyvin, on Milli joutunut kokemaan niin paljon muutaman kuukauden aikana :( Ensin pisti ampiainen, sitten meinasi kuolla synnytykseen, sitten tulehtui leikkaushaava, sitten tulehtui haava uudestaan ja nyt vielä tämä. Mitäköhän seuraavaksi? :(  Onneksi pennut voivat hyvin ja ovat reippaita ja Milli niitä hoitaa hyvin kaikesta huolimatta :)
  Unto nukkui lattialla sillä välin kun Milliö tutkittiin ja jatkoi unia kun nostin sen pöydälle :D Vähän se itki kun pistettiin niskaan, mutta lattialle päästyään jatkoi unia. Hyvät hermot, kun osaa ottaa rennosti eläinlääkärissä ;)
  Pennut pääsivät taas tänään ulos hetkeksi, kunnes alkoi sataa vettä ja tultiin äkkiä sisälle kaikkien koirien kanssa. Itse olen kipeänä, mutta kävin tänään kuitenkin koulussa hakemassa vähän lisäinfoa ryhmätyötä varten.
  Kävin ostamassa koirille ruokaa, ensin Fanilandiassa Millille ja pennuille Startermoussea ja uutta purkkiruokaa, sitten Vahvassa Tassussa ostamassa Untolle 4kg Medium junnua ja pennuille tulevaisuutta varten Mini junnua :) Pennuille laitoin tänään ruuaksi startermoussea, johon sekoitin kana-liha-purkkiruokaa ja keitettyä kanaa ja se olikin niiden mielestä tosi hyvää :)
  Tällähetkellä pennut kiusaavat Milliä, pojat purevat jaloista ja tyttö korvasta :D Milli antaa niiden riepottaa itseään. Välillä pojat repivät tyttöä korvista, hassuja ne on. Vieläkään en ole selvillä tuon tumman pennun karvanlaadusta, vaikeaa :D Joko se on todella tuuhea lyhytkarvainen tai sitten se on ohutturkkinen pitkäkarvainen. Laitan muutaman kuvan niin veikkauksia saa laittaa tulemaan :D
Pennuillahan on siis jo viralliset nimet valmiina, tämä uros, joka jää kotiin on Millblow Always In My Heart "Poju", sen veli on Millblow Always In My Mind, ja tyttö on Millblow Always In My Dreams.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti