perjantai 30. joulukuuta 2011

Untolta tikit pois

Tänään käytiin Unton kanssa eläinlääkärillä ja tikit otettiin pois. Hienosti Unto jaksoi, eikä yhtään ulissut.
Eläinlääkärin mielestä Unto on kehittynyt jo kymmenessä päivässä huimasti, hieman se vielä ontuu mutta on päässyt jo pienille lenkeille mukaan. :) Tammikuun lopussa mennään sitten kuvauttamaan jalka uudestaan ja katsotaan, kuinka se on parantunut ja kuinka luu on asettunut paikoilleen. Hierojalle pitäisi myös varata aika, koska Unto on ontunut jalkaansa jo aika pitkään ja sen seurauksena käyttänyt muita lihaksia enemmän, joten luulen sen olevan aika jumissa.
  Pääsin myös maaliskuussa järjestettävälle Gerard O´Sheanin handlerikurssille, Kiitos Virpille, joka mainosti kyseistä kurssia ja yhdessä sinne mennään ;) varmasti tulee opittua paljon uutta! :)
Näyttelykalenterikin on nyt päivitetty ja sivusta voi katsoa missä päin maailmaa meitä kevään aikana näkee.

Pojulla on alkanut hampaat vaihtumaan ja on toivoa vielä, että sille tulisi hyvä purenta, en juhli liian aikaisin, mutta alkaa näyttää siltä, että sille tulisi tasapurenta! :)

Gildan kanssa oltiin keskiviikkona agility-treeneissä, palkkana oli tietysti joulukinkkua ja Gilda menikin siitä sekaisin ja meni välillä sellaisella vauhdilla, etten kerennyt ohjaamaan, kun toinen jo viiletti eteenpäin, kuin tuulispää :D Kepeille haki hienosti itse, rengasta treenattiin kun muut tekivät rataa, ja hienosti meni nyt renkaan. Jos joskus olisin ahkera ja liittäisin ratapiirrokset tänne, niin olisi paljon helpompi selittää mitä ollaan tehty ja missä oli vaikeuksia. No treenit meni hyvin ja se on pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti