sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Hew-11 ja Voittaja-11

Viikonloppu vierähti siis messarissa, lauantaina kello soi klo: 05.30 ja matkaan lähdettiin puoli seitsemän maissa, jotta vältyttäisiin pahimmalta ruuhkalta. Kehä löytyikin helposti ja tilaa oli vielä paljon, joten häkki saatiin ihan kehän viereen ja sen jälkeen aloin harjaamaan Sädettä juhlakuntoon. Säteellä oli sopivasti juoksut ja tärppipäivät, joten urokset sitä taisi enemmön kiinnostaa, mutta lauantaina esiintyminen meni hyvin, tulos NUO ERI NUK2 :) Arvostelu kuulosti hyvältä, ja handleriakin kehuttiin ;) Päästiin sitten Säteen kanssa Johannan kasvattajaluokkaan, joka sijoittui kolmanneksi (?). Käytiin sitten Johannan ja muiden kanssa kahvilla, onnea Johannalle Hallan VSP:stä ja tittelistä Hew-11 ja Nivan valioitumisesta :) Kahvin jälkeen oli suuntana koti ja päiväunet :)
  Sunnuntaina aamulla kello taas herättämässä 05.30 ja matkaan lähdetttiin puoli seitsemän maissa, kehä oli eri hallissa kuin lauantaina ja siellä olikin ruuhkaa vähän enemmän, mutta onneksi oltiin ajoissa ja saatiin häkki taas ekhän viereen, Säde oli vähän väsynyt ja laiska, ja tuomarikin oli vielä saksalainen, joten ei suuria odotuksia ollut, kehässä esitin Sädettä vähän "löysästi" ja siitä tuli arvostelussa huomautus, tai ettei koira liiku ryhdikkäästi vaan pää pitkänä. No kuitenkin tulos NUO ERI NUK2, eli sama tulos kuin edellisenä päivänä :) Johannalla oli taas kasvis joka sijoittui  kakkoseksi. Onnea taas Hallan VSP:stä ja V-11 tittelistä!
Samalla reissulla katselin Säteelle urosta ensi syksyn juoksuja ajatellen, mutta omaan silmääni eivät urokset oikeen iskeneet, joko värimerkit olivat suttuiset ja rakenne hyvä, tai sitten hyvät värimerkit ja rakenne vähän sitä sun tätä. Eihän Sädekään täydellinen ole, mutta juuri niitä sen huonoja puolia pitäisi uroksen "paikata". Yksi uroa kuitenkin laitettiin harkintaan, mutta onhan tässä vielä aikaa katsella.
   Olin siis muuten aiemmin viikolla voittanut 2kpl koko viikonlopun kattavia ilmaislippuja ja annoin ne vanhemmilleni. Ostettiin sunnuntaina Untolle nylonhäkki, jotta saadaan sitten Turkuun Säde ja Unto eri häkkeihin, koska Säde stressaa näyttelyitä, eikä välttämättä halua ahtautua Unton kanssa samaan häkkiin :D
Tuttuja tuli taas nähtyä paljon, kiitos kaikille. Kuvia laitan, jos jostain sellaisia saan, itselläni ei kameraa mukana ollut :D

Unto onkin ollut eilen ja tänään vähän rauhaton, välillä vähän ulvonut ja yrittänyt lämmitellä Sädettä :D Unto onkin sitten joutunut ulos jäähylle :)
Seuraava päivitys onkin sitten viime keskiviikon agitreeneistä, missä oltiin Gildan kanssa 3kk tauon jälkeen :) Gilda toimi hyvin, ja Kirsi kysyikin ollaanko käyty joku muu agikurssi tässä välissä, mutta tauko on nähtävästi tehnyt tehtävänsä ;) Ensi viikonloppuna kennelkerhon pikkujoulut perjantaina ja lauantaina olisi aamupäivästä kessulenkki Tuusulassa, saa nähdä selviääkö emäntä sinne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti