keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Täyttyivätkö vuoden 2011 tavoitteet? :)

Tämän vuoden näyttelyt ovat ohi ja muutenkin vuosi alkaa olla paketissa, voisi katsoa mitkä tavoitteista saavutimme ja mitkä jäivät uupumaan:

Säde:
Tavoitteeet olivat:
- kuvauttaa lonkat, kyynärät ja silmien ja polvien tutkiminen
- näyttelyissä käyminen
-toko-möllikisat
-agility

Lonkat ja kyynärät kuvautettiin, hyvin tuloksin. Myös polvet ja silmät tutkittiin, joten ainakin yksi tavoite täyttyi. Näyttelyissä menestyttiin, yksi VSP ja 4x sertiä ja 4x vara-sertiä kasassa, ja tietysti saatiinhan Säteestä 4 maan juniorimuotovalio <3 aivan uuden maailman tämä koira minulle avasi ja yhteielo sujuu kuin tanssi, tuntuu että ajattelemme samoilla aivoilla, ainakin välillä ;) Tokon-möllikisat ovat vielä epävarma juttu, 17.päivä olisi möllikisat, mutta Säteellä on menossa juoksut ja kisoihin meno on vielä epävarmaa, edistytty on kyllä  paljon. Agilitykurssilla oltiin, mutta se loppui kesän kuumien kelien vuoksi ja uutta ryhmää metsästetään parhaillaan.

Milli:
Tavoitteet olivat:
-pennut
-näyttelyt
-virallinen sydämen kuuntelu

Millillä oli pennut, ensimmäiset ja viimeiset (keisarileikkauksen takia), mutta siitä muistoksi kotiin jäi kasvamaan Poju <3 Näyttelyissä käytiin, tai siis yhdessä; Turussa tammikuussa ja EH tuli :) Virallista sydämen kuuntelua ei tehty. Milli jääkin nyt varhaiseläkkeelle, se saa elää sohvakoiran elämää ja nauttia olostaan, koska en ole vieläkään päässyt sen ajatusmaailmaan, enkä osaa sitä motivoida :D 

Gilda:
Tavoitteet olivat:
-aktivointi --> reippaus
-mejä-kurssi
-agility

Gildan kanss ollaan editytty huimasti, kun aloitettiin agilitykurssi, oli Gilda aivan paniikissa, meni lukkoon pienestäkin kiellosta eikä olisi halunnut tehdä mitään :( Nyt siitä on kuoriutunut agiliitäjä, se tulee hulluksi kun laitan treeniliivin päälle ja otan kuljetuskopan esiin ja treeneissä se haukahtelee häkissä, että koska on sen vuoro näyttää taitojaan :D Eilen myös mätsärissä BIS-5, joka kertoo jo paljon pikku rääpäleeni kehittymisestä, vuosi sitten se olisi ollut aivan paniikissa kaikuvassa parkkihallissa ja kulkenut häntä koipien välissä, mutta nyt se käveli reippaasti ja tutustui uusiin koiriin ja ihmisiin, olen super ylpeä! Pakko tunnustaa, että välillä oli vaikeita aikoja, ja olin jo luovuttamassa ja lopettamassa treenit, kun mikään ei sujunut ja koira heti treenien alussa meni lukkoon ja loppu tunti meni ihan hukkaan, mutta onneksi omistan pitkän pinnan ja uskon koiraa kohtaan :)
 Mejä-kurssille ei päästy, eikä kyllä olla treenattu muuta kuin kanaliemi jälkeä. Agilityssä on siis kehitys ollut hurjaa, 17.päivä mennään ekoihin epiksiin ja katsotaan miten menee. Kepit ja keinu ovat vielä vaikeita, mutta treeniä vaan lisää :D

No, tulihan sitä vuoden aikana taloon myös kaksi uutta koiraa, Unto ja Poju, jotka pitävät naisväen kurissa ;) 

Ensi vuoden tavoitteista teen sitten uuden päivityksen, muuten tästä tulee liian pitkä teksti :D Ja tänään on Gildan kanssa taas agitreenit, että jos saisin vaikka viikonlopun aikana skannattua radat tänne blogiin ja selostuksen treeneistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti