tiistai 6. joulukuuta 2011

Mamman ylpeys

Käytiin tänään Unton ja Gildan kanssa mätsärissä. Ajattelin ottaa Gildan mukaan turistiksi, jotta se saisi lisää itsevarmuutta ja näkisin samalla miten se käyttäytyy uudessa paikassa, joka on vielä kaiken lisäksi kauikuva parkkihalli. No Gilda käyttäytyi hienosti ja oli reipas, ajattelin että ilmoitan sen myös pieniin aikuisiin.
  Ensin mentiin Gildan kanssa kehään, Gilda liikkui hienosti häntä ylhäällä ja ylväästi, seisoi häntä ylhäällä, mutta pöydällä se ei edelleenkään tykännyt olla, tuomari kehui Gildan liikkeitä ja saatiin sininen nauha :) Ajattelin, että Gildalle on nyt jäänyt hyvä muistikuva uudesta paikasta, että en välttämättä vie sitä sinisten nauhakehään ollenkaan. Lähdin sitten pentukehälle esittämään Untoa, joka sai myös sinisen nauhan, parinamme oli Tiibetinterrieri, joka oli myös minusta hyvin kaunis ja osasi esiintyä hienosti. Sitten olikin pienten aikuisten sinisten ryhmäkehä ja vein Gildan sinne ja ajattelin, että lähdetään pois heti jos sille tulee paniikki, mutta ei tullut. Tuomari sanoi, että tulee nyt kättelemään niitä, jotka eivät pääse jatkoon, eli otin Gildan kainaloon ja olin varma, että putoamme, mutta ei, me päästiin neljän parhaan joukkoon :DD No eipä siinä sitten mitään, tuomari sijoitti liikkeestä neljännen, kolmannen ja sitten vielä yksi kierros taputusten kera ja tuomari kätteli ja sijoitti Gildan YKKÖSEKSI  :D Tippa tuli linssiin, onahn tuon koiran kanssa tehty töitäkin, jotta siitä on reipas tullut. Olen siis saanut jotain aikaiseksi, jes. Harmi kun Gildalla on alapurenta niin sitä ei "voi" viedä näyttelyihin.
  Unton vuoro oli sitten esiintyä nauhakehässä, pentujahan oli yli 80 (pieniä aikuisia yli 40) ja Unto sitten sijoittui hienosti sin-2, onneksi, olisi tullut bis-kehässä muuten handleripula ;D
Lopulta Gilda oli sitten BIS-5 n.200 koiran joukosta, hienosti meni <3

Jos vaikka saisin vielä myöhemmin tehtyä sen agility-päivityksen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti