keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Unton leikkaus ja treenejä

Nyt on leikkaus viimein takana päin ja tästä alkaa kuntoutus, Unton leikkaus kesti n. 3h ja eilen neljän jälkeen sen hain takaisin kotiin. Pikkuinen oli vielä niin tokkurassa, ettei maailman menosta mitään ymmärtänyt. Loppuilta menikin untenmailla ja myöhään illalla kannoin sen vielä ulos pissalle.
Yön Unto nukkui yläkerrassa äitini kanssa ja yöllä oli itkeskellyt jonkin verran. tietysti on kipuja, kun luu on poikki ja luun sisällä naula tukemassa. Untolla on selässä kipulaastari, joka vaikuttaa muutaman päivän, kipulääkkeitä ja antibioottejakin sai ja 6 viikon päästä mennään sitten kontrollikäynnille ja katsotaan miten on jalan laita sitten. Nyt eletään päivä kerrallaan ja yritetään kannustaa Untoa käyttämään myös sitä kipeää jalkaa.
Tänään kotiin tullessani vein koirat ulos, olin kantamassa Untoa rappuset alas, mutta hän päätti mennä ne itse (ei ole onneksi kuin muutama porras) ja ylöskin se ne kerkesi tulla, ennen kuin kerkesin kissaa sanoa :D
Tässä kuva Untosta, jalka paketissa mutta silti se jaksaa ollla pirteä (johtuisiko vahvasta kipulääkkeestä ;D )

 
No sitten jotain muistakin koirista. Gildan kanssa oltiin lauantaina Hurttahallilla pikkujouluissa ja osallistuttiin agilityn epävirallisiin kisoihin. Gilda sijoittui hienosti sijalle 4 (20 virhepistettä). Vauhtia riitti ja olisi varmasti tullut nolla rata, jos olisin tajunnut yhden tempun aikaisemmin :D Mutta hienosti silti meni ja jatketaan treenejä.
Tänään päästäänkin treenaamaan taas ja vuoden alusta päästään treenaamaan kaksi kertaa viikossa :)

Säteen kanssa oltiin sitten eilen arkitottiksessa, harkattiin hyppyä, seuraamista, täyskäännöstä molempiin suuntiin, paikalla makuuta sekä luoksetuloa. Kirsi kysyi, miksei osallistuttu lauantaina möllitokoon, mutta nukuttiin silloin tosiaan pommiin, niin ei ehditty ilmoittautua. Kirsi sanoi, että olisin voinut soittaa hänelle niin hän olisi meidät ilmoittanut :DD Ensi kerralla sitten.

Sunnuntaina oltiin lenkillä Virpin ja Nemon kanssa, mukaan otin Säteen, Gildan ja Pojun. Pojusta paljastui lenkillä uimamaisteri, se halusi uida kaikissa isommissa lätäköissä ja välillä otin sen takin sisään lämmittelemään :)

No muuta ei ole sitten tapahtunutkaan, jospa saisin vaikka joku päivä tehtyä valmiiksi ensi vuoden tavoitteet ja tiestysti kirjoittelen tähän blogiin Unton kuntoutuspäiväkirjaa, jotta kaikki halukkaan saavat lukea täältä, kuinka meillä edistytään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti