keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Pentutarkastus ja metsälenkki

Käytiin eilen pentujen kanssa eläinlääkärin tarkastuksessa. Kummallakaan uroksella ei vielä tuntunut kiveksiä, kyllä ne sieltä (toivottavasti) jossai vaiheessa laskeutuu. Pienillä koirilla ne laskeutuvat tulevat hitaammin. Tytöllä todettiin pienen pieni kosmeettinen napatyrä, joka ei siis haittaa hänen elämäänsä millään tavalla eikä tule koskaan haittaamaan :) Tullut varmaan siitä, että napanuora on leikattu liian lyhyeksi. No pennut saivat myös sirut, tyttö ja Poju olivat ihan nätisti, mutta Pontso (ent. Viiru) vähän vingahti, mutta pöydällä se oli kaikki reippain, häntä heilui ja ei sitä tainnut yhtään jännittää, kun taas tyttö ja Poju tärisivät niin kamalasti :D
Automatkakin sujui hyvin, olin varautunut kamalaan huutoon (automatka kesti 25min per suunta) mutta kaikki olivat ihan hiljaa kopassa.
  Milli oli myös mukana, katsottiin ne paiseet jotka sille on ilmestyneet ja eläinlääkäri veikkasi, että ne olisivat tulleet tukkeutuneista maitotiehyeistä. Sitten kerroin, että Milliltä tulee verensekaista nestettä muutamasta ylänisästä, mutta ei arista niitä yhtään niin hän epäili sitten kystia tai kasvaimia. Mennään siis kuukauden päästä uudestaan ja katsotaan mitä tehdään, otetaanko ohutneula näyte vaiko leikataanko suoraan ja lähetetään näytteet tutkittavaksi.
  Poju alkaa päivä päivältä näyttämään enemmän lyhytkarvaiselta,vaikea tapaus ;D Ajattelin tässä vielä muutaman viikon katsella ja rekata pennut vasta sitten kun olen täysin varma sen karvanlaadusta, jotta ei sitten myöhemmin tarvitse muutella.
 Mutta nyt ei taas ole muuta, viikon päästä torstaina lähteee Pontso omaan kotiinsa, jos vaikka saisin vielä otettua yhteiskuvan ja jokaisesta pennusta kunnon seisontakuvat. Kyllä tulee hiljaista kun Pontso lähtee, se on ollut pennuista kaikki reippain ja energisin, aina kiusaamassa sisaruksiaan tai puremassa kenkiä eteisessä, aina sitä saa metsästää ympäri taloa, että mihin se on piiloutunut. Eilen aamulla se oli tullut pentuaitauksen oviaukon yli kun olin aikuisia koiria pissattamassa :D
Eilen myös madotin pennut ja käytiinhän me muuten moikkaamassa Anniinaa Fanilandiassa (eläinkauppa). Pontso olisi sieläkin halunnut lähteä tutkimaan, mutta pidin ne kopassa ja kaikki pääsivät käymään Anniinan sylissä :)
  Tänään käytiin Gildan, Säteen ja Unton kanssa pitkä metsälenkki myrskystä huolimatta, kerrankin oli aikaa mennä niiden kanssa pitkä lenkki, kun pääsin koulusta jo 12 eikä ollut mitään koulujuttuja, tai no olisi (taas) yksi ryhmätyö perjantaiksi, mutta täytyy katsoa sitä sitten huomenna tai tänään illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti