sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Näyttelysuunnitelmia ja pentupulinaa

Perjantaina minulla oli vapaa päivä, joka meni koulutöitä tehdessä, huh, nyt onkin sitten taas vähän rennompaa :)
  Tänään "Viirua" käytiin katsomassa ja näillä näkymin se muuttaa Pieksämäelle hyvään kotiin :) Tytöstäkin on tullut muutama kysely ja katsotaan mihin päin se lähtee, näillä näkymin kylmään pohjolaan ;)
Kyllä olen tällä hetkellä tyytyväinen näihin pentujen uusiin omistajiin. Sähköposteja kun tulee niin monenelaisia, minusta on mukava lukea pitkiä selityksiä koirahistoriasta ja yleistietoa uudesta kodista. En ole ede vastannut muutamiin s-posteihin jossa kysellään pentua ja onko se vapaan, koska he eivät kerro itsestään mitään, hyvä jos laittavat nimensä s-postin perään :(
 Tiistaina mennään pentutarkastukseen ja sirutukseen Lahteen ja sitten lähteekin Kennelliittoon reristeröintipaperit menemään :) Sitten muutaman viikon päästä ne lähtevätkin omiin koteihinsa ja pääsevät ilahduttamaan uusia omistajiaan :) 
  Vietettiin Millin ja pentujen kanssa laatuaikaa taas viikonloppuna, kun vanhempani otitivat muut koirat matkaansa mökille. Pennut alkoivat myös syömään kupista startternappuloita ja ne maistuvatkin niille hyvin, laitan vain kupin pentuaitaukseen ja vähän ajan kuluttua kuppi on tyhjä tai sitten siellä on vähän ruokaa :)
Odotan jo niin kovasti tammikuuta, jotta pennut pääsisivät ensimmäiseen pentunäyttelyyn Lohjalle :) Puhuttiin tänään urospennun ostajan kanssa, että hekin voisivat tulla. Se olisikin todella mukavaa, toinen uroksista on kuitenkin pk ja toinen lk niin ei heidän tarvitsisi kilpailla keskenään :)
Tänään ajattelin laittaa näyttelyilmottautumiset ainakin:
-Jyväskylä KV x 2 (Säde)
- Hew-11 ja V-11 (Säde)
-Helsinki pentunäyttely x2 (Unto)


Siinä olisikin meidän tämän vuoden näyttelyt, ensi vuonna sitten jatketaan alkuvudesta:


7.1 Lohja pentunäyttely (Unto, Poju)
5.2 Lohja pen.näyt. (Unto, Poju)
25.-26.2 Lohja pen.näyt. (Poju, Unto) ja/tai 26.2 Tuusniemi ryhmis (Säde, Poju, Unto)


No mutta katsotaan sitten myöhemmin mihin mennään, mutta nämä olivat alustavia plus sitten tiestysti Turku kv ja Latvian ja Liettuan voittajat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti