keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Agitreenit

Tänään oli siis Gildan kanssa treenit. Meinasi tulla taas vähän kiire, kun olin kotona vähän kolmen jälkeen, piti ruokkia pennut ja leikkiä niiden kanssa ja sitten Gilda autoon ja hallilla oltiin neljältä. Nämä olivat ehkä viimeiset agitreenit, kun tuo 16-17 on niin aikaisin, kun pääsen yleensä vasta neljältä koulusta. Jos myöhemmistä ryhmistä vapautuu paikka niin sitten otetaan se, mutta muuten ruvetaan sitten metsästämään uutta treeniryhmää. Olisi niin kiva jatkaa, kun Gilda on alkanut kehittymään, muuten me laiskistutaan ja unohdetaan kaikki uudet opitut asiat.
Tänään Gilda sai taas ihmeellinen mörkö kammon, johtui kyllä muurista, josta se ei päässyt yli ja yksi osa tippui rämisten alas :( Höh, A-esteen meni kuitenkin hyvin ja putket, hypyille meni sitten vähän niin ja näin ja kepit ihan ok.
  Säteenkin kanssa pitäisi alkaa taas etsiä agility-ryhmää, kun syksykin saapuu ja ilmat ovat vähän viileämmät, myös ihan tokon alokasryhmään voitaisiin mennä hiomaan nuo alokasluokan liikkeet kuntoon, jotta päästäisiin ensi kesänä sitten viimeistään kisoihin :) jos vain omistajalla kantti riittää ;)
  Unton kanssa päästään pentukurssille parin viikon päästä, joka onkin tosi hyvä juttu, koska ei olla kotona harjoiteltu oikein mitään. Seisomista tietysti, jotta osaa seisoa näyttelyissä ja vähän myös katsekontaktia. Myöhemmin Unton kanssa sitten voitaisiin jatkaa arkitottis-ryhmässä ja agilityä myös jossain vaiheessa.
Ensi kesälle siirtyy mejäilyt Gildan, Säteen ja Unton kanssa.
   Nyt olen saanut kouluhommatkin siihen malliin, että voi ottaa vähän rennommin, huh :)
Pennut olivat tänään taas tutkimassa olohuonetta, urokset olivat Unton kimpussa, repivät korvia ja Unton tuuheaa turkkia :D Olisi pitänyt ottaa kuvia, mutta en sitten tajunnut, oli niin ihana niitä katsella. Unto makasi selällään ihan rauhassa ja antoi pentujen retuuttaa itseään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti