sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Mätsärissä

Oltiin Säteen kanssa tänään Orimattilassa järjestetyssä mätsärissä :) Säde hienosti sin-1 ja BIS-4 :) Ostettiin 10kpl arpoja ja 6 niistä voitettiin mm. 3 vilttiä, pyyhe, nameja yms..Palkinnoksi saatiin ruusukkeet, pokaali ja koiranruokaa. Näin monia tuttuja, no tosiaan olihan mätsäri kuitenkin täällä Orimattilassa, jossa olen koko pienen ikäni asunut ;) Näin myös chihu nartun, jota kyselin silloin keväällä, mutta en sitä sitten kuitenkaan ostanut Venäjältä,  se asuu nyt Orimattilassa toisen kavattajan luona, oli kyllä nätti :) Kasvattaja kertoi astuttavansa nartun ja urosvalinta oli kyllä mielenkiintoinen ;) Tällä hetkellä ei kyllä taida olla mahdollisuutta uutta koiraa ottaa, mutta katsotaan sitten myöhemmin :)
  Laitan tässä kuvia kaikista koirista ja pennuista :)

Käytiin vielä illemmalla Säteen kanssa n.4km pyörälenkki, jotta saisi siltä ylimääräiset kilot pois ;) Sain myös aikaiseksi laittaa ilmot. Hew-11 ja voittaja-11 näyttelyihin ja 2x hesan pentunäyttelyihin. Jyväskylään laitan huomenna ilmot menemään postin kautta, kun tuntui tuo netti-ilmottautuminen kauhean vaikealta (tai sitten olen vain niin blondi ;) )
Turkuun ja Tuusniemellekin olisi voinut ilmot laittaa, mutta ne on vasta ensi vuonna niin odotetaan vielä muutama kuukausi ennen kun laitan niihin ilmot menemään :)Tyttö löysi hyvän paikan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti