keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tänään oltiin Säteen kanssa arkitottiksessa. Harkattiin kiertoja oikeastaan koko tunti. Hienosti meni valssaukset ja muut kiemurat myös omistajalta, jonka seurauksena koirakin teki juuri niinkuin pitikin :)
Ilmoitin Säteen ja Gildan molemmat agility kurssille, joka alkaa 20.4, päästään molempien koirien kanssa ensimmäiselle kerralle, mutta Montenegroon menon takia kaksi seuraavaa kertaa jääkin sitten välistä. Harmittaa, mutten saa ketään Gildan kanssa tunnille menemään ja Sädehän on reissussa mukana.
No tunnit sijoittuvat tietysti peräkkäin, Gildan kanssa ensin 16-17 ja Säteen kanssa sitten 17-18, joten pitää käydä kotona vaihtamassa koira tuntien välillä. Onneksi hallilta ei ole kuin n.5 min ajomatka kotiin niin vaihto sujuu hyvin. Kirsi pitää siis tämän kurrsin uudella Hurtta-hallilla.
  No muuten ei olla mitään ihmeellistä tehty, äitini oli tänään vapaalla ja harjasi Säteen, joka näytti todella kauniilta sen jälkeen. Kurssille päästiin iskän kyydillä, kun päätin että kävellään Säteen kanssa takaisin jotta tulisi iltalenkki tehtyä samalla. Sädehän on tunnetusti kurssin jälkeen väsynyt ja TAAS jouduin sitä vetämään perässä. Kerrankin meni hermo siihen, että koiraa pitää vetää, eikä siihen että koira vetää :D
Oma moka tietysti, kun unohdin ottaa vettä mukaan, niin pitihän sen nestettä saada, ja mistäs muustakaan sitä saisi näin talvella, kuin lumesta, jota koira popsi ensimmäiset 15minuuttia :D Ja tietysti kun tiesti, että mulla on nameja taskussa niin seurasi hienosti aina silloin kun ei löntystänyt perässä :D
Huomenna olisi sitten näyttelykurssi, meillä treenaaminen kohdistuu tutkimiseen, kun Säde ei aina meinaa jaksaa seistä paikallaan kun tuomari tutkii.
  Perjantaina Säde täyttää 1v. :) Iso tyttö on siitäkin jo kasvanut ja kaunis <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti