sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Korpilahti RN

Noniin. Herätyskello soi 05.30 ja sitten pohdittiinkin pitäisikö lähteä ollenkaan Korpilahdelle vai painutaanko kaikki takaisin nukkumaan, kun tuli kellojen siirron takia nukuttua todella huonosti. Päätettiin sitten kuitenkin lähteä ja otettiin myös tsemppareiksi Milli ja Gildakin mukaan :) Lähdettiin ajamaan joskus 06.30 ja vähän ennen yhdeksää oltiin perillä.
Tavoitteena oli saada Pekka Teiniltä ERI, koska olen huomannut hänen olevan aika tiukka tuomari. Junnunarttuja oli neljä ja saatiin ERI ja voitettiin junioriluokka kera SA:n, no sitten päästiin paras narttu kehään, jossa oltiin kolmansia kera VARA-SERTIN :) Päivän saalis siis JUN ERI JUK1 SA PN-3 ja VARA-SERT
Arvostelu kuulosti tältä " Pienikokoinen, mutta erittäin tasapainoinen mittasuhteiltaan hyvä narttu. Sievä pää, kauniit pienet korvat. Hieman etuasentoiset lavat. Hyväasentoinen lantio ja häntä kiinnittyy oikein. Hyvät kulmaukset takana. Erittäin laadukas turkki. Liikkuu pitkällä askeleella. Etuliikkeissä vielä hieman löysyyttä."
Tuomari myös mittasi Säteen säkäkorkeuden, mutta ei sitä minulle sanonut mutta taisi olla 42cm.
Päivä meni siis todellakin yli odostusten. Eilen oltiin Säteen ja Gildan kanssa parin tunnin lenkillä metsässä ja pellolla, kun hanki kantoi myös emäntää :) Kuvia lenkillä tuli otettua yli sata ja niistäkin parhaimmat laitan tänne jossain vaiheessa :)
Ensi viikonloppuna mennäänkin mätsäriin Nastolaan.

1 kommentti:

  1. Onnittelut hienosta näyttelymenestyksestä! Lueskelin noita uusimpia ja hieman kadena esim. Baltian-voittajasta yms... Omat rahkeet kun ei vielä riitä...

    VastaaPoista