torstai 17. maaliskuuta 2011

Hankintoja

Nyt on hankittu matkaa varten nylonhäkki, uusi trimmauspöytä, jossa pyörät, häkkituuletin ja uusi näyttelypanta :)
Nyt on sitten kaksi trimmauspöytää, mutta saa nähdä josko vanhan (ei edes vuotta ole ollut) myisi jossain vaiheessa pois. Mutta pyörillä olevan trimmauspöydän saa helposti mukaan ja sen päälle ladottua kaiken tarpeellisen. Metallihäkissä tosin on pyörät, mutta nekin otetaan matkan ajaksi pois koska se tulee bussiin ja saa olla siellä koko matkan ajan. Ensi viikolla emnnäänkin Säteen kanssa sitten eläinlääkäriin ottamaan kaikki tarvittavat rokot ja hankitaan samalla eu-passi.
  Muuten on ollut taas hiljaista, eile oltiin arkitottis tunnilla ja harkattiin agi juttuja, esteille menoa ja ohjausta. Tänään en jatkanut mennä näyttelykurssille, mutta sen sijaan harjasin Säteen ja käytiin kaikkien koirien kanssa piiiiiitkällä lenkillä, kun oli niin kaunis ilmakin :)
Viikonloppuna olisi jalostusneuvojan peruskurssi, jonne olenkin jo valmistautunut. Vähän liiankin kun meinaa jäädä koulujutut vähän taka-alalle. Tänään ja huomenna olisikin tarkoitus saada koulujutut hyvään malliin. Enää kaksi viikkoa työharjoittelua ja sitten olisikin loma, ainakin osittain :DD Odotan matkaa innolla, vielä reilu kuukausi aikaa. Olen myös nyt kuluvan kevään aikana ollut yhteydessä chihuahua kasvattajaan Venäjällä ja sieltä meille saapuu ehkä alkukesästä/loppukesästä lupaava pentu (pitkäkarvainen). Korpilahdelle suuntaamme sitten 27. päivä ja siellä kessuja 15 ja paikalla pitäisi olla 8.30 joten matkaan lähdemme kotoa klo:n. 6.30. Hohhoijaa, voisi melkein nukkua loppupäivän kun pääsee takaisin kotiin. Mutta pitkästä aikaa pääsee näyttelyihin..jeee! :)
   Millin juoksuja ei kuulu ja pelkään, että ne alkavat juuri kun olen lähdössä reissuun :( Toivottavasti ei olisi niin huono tuuri, kun niitä on niin odotettu.
No mutta eipä oiekastaan muuta ole tapahtunut, viikonlopun jälkeen olen taas vähän viisaampi jalostusasioissa ja voin jakaa niitä myös täällä blogissa :) Ja tietysti viimeistään Korpilahden näyttelyn jälkeen kirjoitan miten meillä meni ja jos vaikka muutaman hyvän kuvankin saisi otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti