sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Hyppy tuntemattomaan ensi kuussa :)

Eipä olla mitään ihmeempiä tehty. Säteen kanssa oltiin keskiviikkona taas arkitottiksessa ja torstaina näyttelykurssilla. Eilen käytiin sitten Maatila-Liha Merosella 17v synttäreillä ja otin Säteen mukaan, jotta pääsi pitkästä aikaa hälinään ja samlla vähän treenattiinkin. Säde sai makkaraa ja rapsutuksia.
No nyt sitten jännätään, ilmoitin Säteen Montenegroon näyttelyihin 30.4-2.5. Siellä on 6 näyttelyä ja jaossa olisi meille junnulaisille Montenegron,Moldovan, Bulgarian ja Makedonian juniorimuotovalio tittelit :) Reissu kestää puolitoista viikkoa (25.4-5.5), kun lähdemme yhden matkanjärjestäjän mukana matkaan :) Odotan innolla, lämmintäkin siellä pitäisi olla vähän yli 20 astetta tuona aikana :) Samalla saa myös vähän lomailtua ja nollattua aivoja. Toivottavasti siitä tulee hyvä reissu kaikinpuolin :)
Matkan takia välistä meillä jää Ruoveden ja Lahden ryhmikset, vaikka olen niihin jo ilmottautunut.
  Ensi viikonloppuna olisi sitten vuorossa jalostusneuvojan peruskurssi Hesassa. Toivottavasti pääsen tentin läpi.
Kennelnimenikin julkaistiin Koiramme- lehdessä ja toivottavasti kukaan ei tee siitä valitusta, jotta saisi senkin eteenpäin. Puoli vuotta on jo siitä kun senkin prosessin aloitin, nopeasti on aika mennyt :)
Kasvattajan jatkokursiltakin san todistuksen eli sekin on nyt sitten virallisesti hyväksytysti suoritettu!
Tänään aamulenkin piristys oli, kun keräsin koirien jätökset pois, niin takanani ollut pappa sanoi " Tuo oli todella hyvä teko" Se lämmitti mieltä, vaikka tuo jätösten kerääminen on kyllä ihan päivänselvä asia ainakin minulle, mutta ei kaikille ainakaan täällä Tönnössä päin, kun katselee tien varsia.
  Olisi vielä 3 viikkoa harjottelua päiväkodissa ja sitten voisi taas ottaa vähän rennommin. Ilmottauduin entiseen harjoittelupaikkaani sijaiseksi kesän ajaksi, ja sanoin, että minulle saa soittaa tunnin varoitusajalla. Viikonloput meneekin kesällä näyttelyissä, häissä ja poltareita vietettäessä. Ainoa vapaa taitaa olla juhannus ja sen aion myös vapaana pitää!!!! Kesällä olisi myös tarkoituksena: agilitykurssi x2(Säde ja Gilda), mejä-kurssi x2(Säde jaGilda) ja toko-ryhmään siirtyminen Säteen kanssa. Voisin sitten Gildan kanssa mennä arkitottikseen tai sitten jatkan Säteen kanssa myös siellä. Ohhoh.
  Jos syksyllä sitten ottaisi rennommin, ja pitäisi vaikka joka toisen viikonlopun vapaana. Tokossa ei olla nyt edistytty ollenkaan ja sen takia haluankin toko-ryhmään siirtyä, jotta vähän saataisiin jotain tolkkua harkkaamiseen eikä aina hinkattaisi samoja liikketä, jotka tosin ovat hinkkaamisen takia hyvässä mallissa  :DD Toko-kokeisiin ei mennä kesällä (ellei tule supernopeaa kehitystä) :D Gildan kanssa voisin ottaa tavoitteeksi 2012 kesällä ekat agistartit tai ainakin epävirallisiin voitaisiin osallistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti