keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Stressiä

Nyt en ole koirien kanssa mitään tehnyt, muuta kuin lenkkeillyt tosin sitäkään en ole tehnyt muuta kun Säteen kanssa, koska pakkasta on ollut -20-25 astetta, joten pikkukoirat ovat suosiolla jääneet sisälle. Kurssit ovat muutaman viikon tauolla ja ihan hyvä, koska itselläni on yksi koulutyö rästissä ja siitä suuri stressi. Siis koulutyö oli kasvun tukemiseen liittyvä päiväkirja jota piti kirjoittaa joka tunnin jälkeen ja siihen piti liittää tunnin aihe ja omia pohdintoja, eipä siinä mitään muuta kun että kurssi alkoi ennen joulua ja aloin pitää päiväkirjaa eilen :D Vähän on tekemistä ja muistelemista jotta saan palautettua päiväkirjan opettajalle perjantaihin mennessä, no muutama päivä aikaa vielä :p Oma vika, ei voi muuta sanoa. Ensi viikolla alkaisi harjoittelu päiväkodissa, kerkesihän sitä viikon olemaan koulussa :D No periaatteessa kesälomani siis alkaisi harjoittelun jälkeen eli 1.4 mutta korotan lukio aikaisia numeroitani --> matikka,enkku,ruotsi,äidinkieli (fysiikka) joten ei se kesäloma alkanutkaan, onneksi jotkut noista kursseista on verkko-opintoja joten ei tarvitse kouluun mennä :)
Olen miettinyt mitä teen tämän koulun jälkeen ja olen miettinyt eläintenhoitajaa tai sitten lähden lukemaan fysioterapiaa ja siitä jatkan eläinfysioterapeutiksi :) Kunhan saan todistuksen parempaan malliin, että pääsen edes pääsykokeisiin :p No mutta kesätyön haku on jäänyt vähän taka-alalle. Yksi paikka olisi aika varma, mutta en tiedä sitten, kun en voisi viikonloppuja tehdä koska toukokuu-heinäkuu minulla ei ole kuin YKSI AINOA vapaa viikonloppu, joten se siitä sitten, koska tuossa työssä olisi myös viikonloppu töitä, joten en haluaisi olla hirveän vaativa kesätyöläinen :) No mutta sitten olisi varastohommia aidan toisella puolella, missä olen ennenkin ollut ja olisi vain arkipäivisin töitä. Odotan kesää jo niin paljon, kun on joka viikonloppu melkein näyttely, ellei jopa kaksi :) Pääsiäisenä olen pe-ma joka päivä näyttelyissä. Alkaa olla jo vieroitusoireita kun on niin pitkä aika seuraavaan näyttelyyn :D Rahaa on mennytkin näyttelyihin paljon, mutta eipä se haittaa. Tälle vuodelle on katsottu n.30 näyttelyä  kotimaassa ja muutama ulkomailla (Eestin Voittaja-11, Baltian Voittaja-11 ja Ruotsiin PMV-11) Tuo Ruotsiin meno on vielä epävarma, mutta onhan tässä vielä aikaa.
Sain ilmoitettua itseni nyt vihdoin Jalostusneuvojan peruskurssille, jee! Ja kasvattajan jatkokurssi on viikonloppuna, kaikki tarvittavat kirjat on luettu ja vähän enemmänkin ja muutamaan kertaankin vielä :D
No mutta päivittelen viikonlopun jälkeen taas miten kurssilla meni ja mitä uutta opin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti