sunnuntai 13. helmikuuta 2011

....

Enpä tiedä oikein otsikkoa tälle päivitykselle :D Laiskaakin laiskempi viikonloppu takana. Eilen Säteen kanssa lenkillä harkattiin taas ohituksia, tosin en ottanut treeniliiviä mukaan joten treenattiin ilman nameja ja olin todella yllättynyt, että Säde totteli. Heti kun päästiin meidän tieltä pois tuli labbis vastaan ja pyysin Säteen sivulle ja siinä se piti kontaktia melkein koko ajan eikä pyllykään noussut maasta ennen vapautusta. No metsässä stten tuli uros koira vastaan ja sehän haistoi tietysti jo kaukaa että Säteellä on juoksu joten ohitusharjoituksen jätin suosiolla pois koska Säde innostui myös mutta haistelemaan en silti päästänyt vaan menimme vähän kauemmas rauhoittumaan, ennen kun päästin sen vapaaksi. Välillä pysähdyin ja pyysin sivulle ja siitä seuraamaan. Olen yrittänyt saada perusasennosta seuraamisen terävämmäksi, kun välillä lähtö on vähän laiskan puoleinen. Seuraaminen sujuu ok, välillä Säde seuraa ilman käskyäkin, mutta harvoin sitä kehun koska en ole sitä pyytänyt.
Illalla sitten turkkia kävin vähän läpi.
Tänään sitten olen ollut vain kotona, enkä ole paljon ulkona ollut. Äitini lähti Säteen kanssa pitkälle lenkille, kun tein itse koulujuttuja valmiiksi. Otin myös itseäni niskasta kiinni ja ilmottauduin näyttelyihin eli meidät näkee ainakin :
-Korpilahden Rn
- Lahti Kv
-Lappeenranta Kv
- Ruovesi Rn
-Lahti Rn
-Tampere Kv
-Hollola Rn
-Hamina Kv
-Helsinki Kv.
  Tosin Lahden tai Tampereen Kv näyttelyihin en vielä ilmoja laittanut menemään, koska en ole varma ilmoitanko Säteen lisäksi myös Millin niihin. Täytyy katsella jos Millin juoksut alkavat ennen viim. ilmoittautumis päivää niin sitten ilmoitan vain Säteen, mutta jos ei niin sitten pääsee Millikin kehään pyörähtämään. Saisivat ne juoksut jo alkaa ja uskon, että ennen maaliskuun loppua ne alkavatkin. Milli on nyt jo vähän ärhäkkä muita perheemme narttuja kohtaan ja ei oikein niiden kanssa halua leikkiä vaan pysyy mieluumin vähän kauempana. No mutta ensi viikonloppuna kasvattajan jatkokurssi ja siellä oppii taas paljon uutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti