lauantai 26. helmikuuta 2011

Operaatio vaatekaappi

No aloitetaan nyt vaikka huonommista uutisita. Tiistaina kotiin tullessani (koirat yleensä innostuvat hirveästi ja häsläävät) otin kaikki koirat ulos ja Säde sitten juoksi innostneena suoraan päin Milliä ja Milli satutti jalkansa :( Muutaman päivän kinkkasi ja varoi jalkaansa, mutta päätin odottaa muutaman päivän ennen kun vien eläinlääkärille. No mutta torstaina koitin jalkaa ja Milli murisi ja yritti näykätä joten jalkaa oli selvästi kipeä. Perjnataina eikä tänään ole enää aristellut jalkaa eikä se näytä vaivaavan joten eläinlääkärille ei tarvitse toivottavasti varata aikaa. Katsotaan nyt muutama päivä ja ensi viikonlla mennään jos alkaa jalka vaivaamaan.
 Ensi viikko onkin lomaa ja kurssitkin jatkuvat taas :) Säteen kanssa ei olla paljoa harkattu kun on ollut nin hirveät pakkaset. Lenkillä ollaan seuraamista hiottu ja ohitusta jotka ovatkin ihan hyvin hallinnassa. 
Ostin tänään Säteelle uuden harjan ja se on hyvä :D Harjailin Sädettä tänään sillä ja taas lähti karvaa paljon :) No mutta hyvä vaan. Tänään myös siivosin oman vaaatekaappini, koska en saa kaikkia vaatteita mahtumaan sinne :D  Koirat tietysti "auttoivat" kantamalla sukkia pitkin poikin ja paitojakin raahattiin ympäriinsä. Vaatekasan päällä oli myös mukava makoilla :D Sain onneksi urakan tehtyä ja pitäisi varata kirpparipöytä jotta saisi vähän rahaa ja pääsisi eroon vaatteista :D 

Gilda valtasi vaatekasan, Säde pöydän alla <3

No sitten lähdettiin lenkille, tälläkertaa pikkukoiratkin pääsivät mukaan, koska pakkasta ei ollut kun n.-5 astetta. Ja mitä tästä lenkistä taas opimme, sen että Milliä ja Sädettä pitäisi lenkittää eri aikaan nyt kun Säde on murkkuiässä, koska kun Milli haukkuu alkaa Säde myös haukkumaan. Tänään lenkillä nähtiin lapsia pulkkamäessä ja Milli alkoi haukkua ja Säde yhtyi tähän, jos Säde olisi ollut yksin ei se olisi lapsista välittänyt ollenkaan. Tavattiin lenkillä myös kultsi Sulo joka juoksi meitä kohti heti kun näki Säteen (Sulo haisteli toissailtana Sädettä kun sillä on juoksu) nostin sitten Säteen syliin :D Onneksi kohta uskaltaa sen päästää leikkimään urosten kanssa :) Juuri Sulo on yksi Säteen parhaista leikkikavereista :) 
No äsken koirat saivat ruuan ja mahat ovat täynnä joten voi vähän levätä, ennen kun myöhemmin illalla alkaa sitten riehuminen :D 




Ensi viikolla onkin loma ja aikaa touhuta koirien kanssa kaikennäköistä ja jos ei paljon ole pakkasta niin voidaan Säteen kanssa treenata ulkona enemmän ja pikkukoiratkin pääsevät lenkille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti