sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Näyttelyreissu

Rankka viikko takana, ensin näyttöviikko työharjoittelussa ja lauantai aamuna lähdettiin kohti Parkanon ryhmistä. Kolmen tunnin ajomatka sujui muuten hyvin, mutta selkä ei tykännyt pitkästä ajosta ja alkoi taas temppuilemaan :/ No mutta yllätyksekseni Johanna (Säteen kasvattaja) oli tullut myös Parkanoon ja siellä sitten taas nähtiin :)
Säde pärjäsi hyvin ja sai mitä lähdettiin hakemaan eli ERIn ja junnuissa luokkavoitto :) PN-kehässä ei kuitenkaan pärjätty joten pääsimme pienen ruokatauon jälkeen suunnistamaan kohti Keuruun hotellia. Laitettiin kamat hotellihuoneeseen ja lähdettiin Säteen kanssa jäälle lenkkeilemään. Kamerahan tietysti oli koko reissun aikana mukana, mutta ei otettu yhtään kuvaa :D Ensin unohdettiin ottaa kuvia ja sitten kun oltaisiin niitä otettu loppui kamerasta akku.
   No mutta maittavan illallisen jälkeen olimme ihan poikki ja alettiin nukkua. Aamulla seitsemältä ylös ja aamupalalle jonka jälkeen lähdimme Keuruulle ryhmänäyttelyyn. Säde sai ERIn ja oli JUK 2, mutta tällä kertaa jäi SA saamatta. PN-kehässä handlasin Johannan kessua Nasua, joka oli PN1 ja Hilla handlasi sen loppujen lopuksi vielä ROPiksi :) Eswoodin ryhmä ROP-kasvattaja kera KPn.
Käytiin syömässä ja odotettiin ryhmäkehien alkua ja lopuksi Eswoodin kasvattaja-ryhmä oli päivän paras :)
  Hyvä viikonloppu takana vaikka selkä ei oikein meinannut jaksaa, mutta nyt vähän levätään jotta emäntä jaksaa taas :)
Kiitos Johanna, että sain handlata Nasua, ehkä joku päivä pääsen Säteen kanssa myös noin pitkälle ;)
Seuraava näyttely onkin sitten vasta 27.3 Korpilahdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti