tiistai 2. huhtikuuta 2013

Korpilahti rn ja Lappeenranta kr

Viime viikon keskiviikkona otin Gildan pitkästä aikaa hallille mukaan treenaamaan agia, nyt kun juoksutkin olivat siltä loppuneet. Gilda nautti ja tehtiinkin lyhyt hyvällä vireellä ja vauhdilla tehty pikkutreeni, kepit täysi 10, vauhtia tosin saisi vielä vähän olla lisää, mutta muuten hyvä! Treenattiin päällejuoksua hypyltä putkeen (hyppy ja sen vasemmalla puolella suora putki), hyvin sekin meni, treenttiin myös ohajusta ja sitä kuinka hyvin Gilda oikeasti on kuulolla putkelta hypylle, jonka perässä toinen hyppy, mutta ensimmäisen hypyn jälkeen ennakoivalla valssilla käänsin sen takaisin putkeen ja niinhän se teki, eikä karannut seuraavalle hypylle! Josko nyt alkaisin pikku hiljaa uskomaan, että mun pienestä 3,5v chihusta on tullut kisavalmis agikoira <3 14.4 mennänkin Hyvinkäälle treenaamaan, kun kessu ry järjestää harrastuspäivät :)

To, pe ja la meni aikalailla laiskotellen (to olin iltavuorossa 22.30 saakka, pe koirat ulos ja itse latailin akkuja 3kk pää kolmantena jalkana juoksemisen jälkeen..vielä olis 2kk tätä treeni yms. rumbaa jäljellä). Lauantaina tosin pesin Unton sunnuntain ja maanantain näyttelyitä varten :)

Sunnuntaina Virpi tuli hakemaan hieman ennen yhdeksää ja matka kohti Korpilahtea pääsi alkamaan. En ollut saanut numerolappuja postissa, mutta ilmottautuminen oli kuitenkin mennyt läpi (laput tulivat sitten tänään tiistaina :D ) Virpillä oli mukana tolleri Koda, joka oli ensin kehässä ja oli PU-2 ja sai vara-sertin :) Hieno Koda <3 Itse olin toitottanut, että haluan ajoissa kotiin, koska seuraavana päivänä olisi taas lähdettävä Lappeenrantaan, kessujen kehä oli myöhässä, avoimia uroksia oli 6 ja muutama varma voittajakin oli luettelossa, joten ei ollut paineita, eri kun saataisiin niin se kelpaisi! :) Tuomarina Maija Mäkinen, sijoitti Unton avoimessa luokassa ykköseksi kera sa:n!! Pu-kehässä kärkipaikkaa osotettiin meille ja SERT saatiin! Mielessä pyöri, että toivottavasti oltaisiin vsp, etä päästäisiin kotia kohti! Rop-kehässä vastassa valionarttu Eerondaali Kira, tuomari tuli minulle kehumaan narttua ja kehui myös Untoa, ainoa virhe oli Unton etuliikkeet, mutta Unton olemus ja kokonaisuus voitti ja Unto oli ROP!! Eli tulos AVO ERI1 SA PU-1 SERT ROP! Olin aika ällikällä lyöty ja jäätiin sitten ryhmiin, kun ne alkoivat melkein heti kehän jälkeen, Maija Mäkinen oli myös ryhmätuomarina ja poimi Unton isosta 5 ryhmästä 8 parhaan joukkoon! <3
Illalla hieman ennen kahdeksaa olin kotona, väsyneenä mutta onnellisena! Saunan jälkeen pää tyynyyn ja odottamaan seuraavaa aamua.
Unto Lappeenrannassa

Maanantaina Laura tuli kessutyttöjen Essin ja Mileyn kansa ennen yhdeksää meille ja lähdettiin minun autolla kohti Lappeenrantaa. Auto jouduttiin jättämään aika kauas, onneksi oli tiet vielä jäässä niin ei koiratkaan kuraantuneet ja oli helppo vetää tavaroita perässä :) Olimme taas jälleen kerran harjoitushallissa, jossa oli pirun kylmä, tänä vuonna osasin onneksi varustautua kunnolla! :D Kävin ennen kessukehää moikkaamassa Marja-Leenaa (Kennel Marmottan) aussie kehällä :) Kessujen kehä oli taas myöhässä, ja järjestystäkin muutettiin juuri ennen kessuja kun kleini junnut piti saada arvosteltua, kun rodun muut luokat oli arvosteltu jo toisessa kehässä! Kessuja ilmotettu 14, uroksia oli 3 kun toinen vetsku-uros oli poissa. Unto avoimessa ainoa ja sai ERIn ja SA:n :) Pu-kehässä sijoituttiin toiseksi ja saatiin vara-sert, tuloksena siis AVO ERI1 SA PU-2 VARA-SERT! :) Hieno päivä, ja sitten jännättiin miten toisen Lauran tytöt pärjää, Miley ensimmäistä kertaa junnuissa, tuloksena JUN ERI1 SA PN-4 ja Essi VAL ERI3 :) Päästiin siis ajoissa lähtemään kohti kotia! Pysähdyttiin syömään, ja viideltä oltiin kotona :)

Mahtava viikonloppu takana, aivan ihanaa oli pitkästä aikaa nähdä kaikkia ystäviä näyttelyissä! Kiitos erityisesti Virpi ja Laura matkaseurasta! :) Ninnin kanssa sitten päästään höpöttämään vappuna paremmalla ajalla!! :)

Tänään olikin sitten paluu arkeen, kello soi 05.00 ja eikun töihin! Töiden jälkeen koirielle ruoka ja ajattelin nukkua pienet päikkärit, kellonkin laitoin soimaan ja heräsin siihen, mutta päätin hetken vielä makoilla sohvalla! Demi yritti kerran herättää, mutta jatkoin unia kunnes heräsin ja katsoin kelloa ja se olikin jo 17.30, oho olin nukkun reilu 3h ja pentukurssikin oli juuri alkanut, ovi auki koirat ulos ja treenikamat kassiin ja koirat sisään, Demi kainaloon ja eikun menoksi! Onneksi hallille ajaa vain n.5min niin ei myöhästytty kuin 15min :)
Treenattiin hihnassa kulkemista, erilaisilla pinnoilla kävelyä sekä luoksetuloa. Demi hakee hienosti kontaktia jopa liikkeessä vaikka ikää on vasta 14 viikkoa! :) Siitä taitaakin tulla toko-koira ;)

Säteellä on ollut muutamana päivänä aamupahoinvointia, eli merkit viittaavat siihen, että pentuja syntyisi toukokuun puolessa välissä! Ultraan mennään ensi viikolla jotta saadaan asiaan varmuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti