tiistai 26. maaliskuuta 2013

Nopea ja tylsä päivitys :D

Viikon tauko taas viime päivityksestä :) Tuntuu ettei vaan löydy riittävästi aikaa blogin päivittämiseen..
No maanantaisin ollaan käyty Hassen kanssa aksaamassa, hyvin on mennyt ja olen tosi ylpeä Hassen edistymisestä!! Se on varmasti kisavalmis siihen mennessä että täytää kisaamisen tarvittavan iän <3
  Tänään (tiistai) meillä oli Demin kanssa pentukurssi, treenattiin katsekontaktia, sivulle tuloa sekä kulkemista hihnasssa, hienosti Demi teki ja jaksoi koko tunnin vaikka ikää on vasta 13 viikkoa <3
  Viime keskiviikkona oltiin aksaamassa Hassen kanssa taas vapaavuorolla, öö..mitäköhän treenattiin..ainiin kontakteja, keppejä sekä putkeen lähetystä kauempaa! :)
   Torstaina oltiin chihutreffeillä Demin ja Pojun kanssa 1,5h :)
Viime lauantaina meillä oli Orimattilan kennelkerhon kokous, jossa palkittiin vuoden 2012 parhaiten menestyneitä koiria: Hasse Vuoden 2012 paras näyttelypentu uros!! Unto oli Vuoden 2012  2.paras näyttely uros ja Säde Vuoden 2012 2.paras näyttely narttu ja sai palkinnon myös FI MVA tittelistä!

Tylsääkin tylsempi päivitys, nyt meillä alkaa olemaan treenejä melkein joka arkipäivä (keskiviikkona kahdet treenit kun aloitetaan aksakurssi taas Gildan kanssa) :) Nyt viikonloppuna ollaan su Korpilahden näyttelyssä ja ma Lappeenrannan näyttelyssä. 14.4 mennään Gildan kanssa Hyvinkäälle agilit- koulutuspäiville :)

Päivittäin ollaan lenkkeilty, keli on ollut monena päivänä mitä mahtavin :) Demin kanssa käväistiin myös rokotuksilla viime viikon torstaina, kaikki hyvin eikä tuo otus pelännyt yhtään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti