torstai 11. huhtikuuta 2013

Pentuja odotettavissa!!

Käytiin siis tänään Säteen kanssa ultrassa ja nyt tuli varmuus siihen, että Säde on kantavana ja meille on syntymässä kessun pentuja viikolla 19!! :)

Viikko sitten keskiviikkona olin aksaamassa Gildan ja Hassen kanssa vapaavuorolla, molemmat olivat hieman laiskoja, olisikohan johtunut siitä että saivat aikaisemmin isot annokset ruokaa :D No tehtiin sitten pientä treeniä, eikä edes yritetty tehdä nopeita suorituksia vaan päätin keskittyä omaan ohjaamiseeni :)

Sunnuntaina oli vapaa, koirien kanssa kierrettiin tunnin lenkki :) Milli ei meinannut ensin lähteä mukaan ollenkaan kun tuuli, eikä aurinko paistanut mutta otin sen kuitenkin mukaan :)

Maanantaina lähdettiin aamupäivästä koko lauman kanssa lenkille pellolle ja pari tuntia käveltiin ympäri peltoa ja koirat saivat juosta väsymiseen asti :) Mahtava ilma ja itsekin sai taas nollata aivot ja ajatella edellistä viikkoa ja keskittyä tulevaan viikkoon :) Kotiin päästyäni annoin koirille ruuan ja pesin ja trimmasin Hassen, jonka jälkeen suunnattiin Hassen kanssa aksaamaan :) On se Hasse vaan mahtava agikoira!! :)

Tiistaina vietin rentoa päivää, koirien kanssa vietettiin paljon aikaa omalla pihalla :) Käytiin Demin kanssa pentukurssilla. Hienosti se osaa tulla sivulle jo pienellä käsiohjauksella ja kontaktia hakee hyvin liikkeessä, paikallaan kun ollaan niin se vaan tapittaa mua silmiin :D <3 Sille siis toko tulee olemaan oikea laji :)  Illalla sitten yhdeksän jälkeen muistin että Demikin piti pestä ja eikun sitä pesemään ja kuivaamaan :D

Eilen, eli keskiviikkona alkoikin sitten loppu vikon rumbat (jotka jatkuvat sunnuntaihin). Pääsin viideltä töistä, kuudeksi Hassen kanssa Hurttahallille treenaamaan aksaa, vauhtia löytyi, sain sen käntymään "siivekkeitä nuollen" ja kepeillä oli vauhtia!! Olin ihan ihmeissäni ja uudestaan vielä pari kertaa ja vau!! Siihen oli hyvä lopettaa keppitreenit ja siirtyä vielä lopuksi hauskaan putki hyppy-hyppy yhdistelmään jotta koiralle jäi hyvä mieli treeneistä. Otin sitten Gildan lämmittelemään ja pientä rataa ja putkea tehtiin. Sitten koirat autoon ja suunnattiin VAU:n vanhalle hallille Nastolaan ja siellä sitten seiskalta alkoi Gildan aksatrenit :) Mietin miten Gilda toimii uudessa paikassa, mutta turhaan mietin :) Alku haistelujen jälkeen toimi hyvin ja totteli hyvin ohjauksia! Kepeille haki hienosti itse, kepit meni hyvin, kierrot ja välistä vedot myös! :) Olen saanut melkein kokonaan naksun pois ohjauksessa, välillä tiukissa käännöksissä naksautan, jotta ymmärtää varmasti mihin olen sitä seuraavaksi viemässä, mutta tein näissäkin treeneissä muutamaan otteeseen radan ilman naksua! :)

Tänään käytiin siis Säteen kanssa ultrassa, sen jälkeen koirielle ruoka ja oltiin ulkona. Neljältä mentiin chihutapaamiseen Millin, Gildan ja Pojun kanssa :) Puoli kuuden jälkeen olin takaisin kotona, söin ja lähdin kennelkerhon kokoukseen ja sieltä kotiuduin hieman ennen yhdeksää :) Huomenna sitten iltavuoroon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti