torstai 6. syyskuuta 2012

Parin viikon kuulumiset

Muutamat agipäivitykset on jäänyt kirjoittamatta :) Gildan ja Hassen kanssa oltiin viime viikolla treeneissä ja molemmilla meni hyvin. Gildallahan oli taas ollut pieni tauko treeneistä, mutta se näyttää parantaneen sen vauhtia ja ohjattavuutta. Hassen kanssa jatkettiin samoja harjoituksia mitä ennenkin.
Tällä viikolla Säde pääsi mukaan, eilen pääsin töistä viideltä joten tuli taas hieman kiire treeneihin. Säde toimi hyvin, hieman meinasi putkelle lähetettäessä ihmetellä, että "mitä, eikös olisi parempi mennä tuo hyppy joka tuossa vieressä on" :DD

Ohjaajamme taas kerran lauloi mulle sanat: Sä tuhlaat aikaa näyttelyissä kun sulla olisi kaks kisavalmista agility- koiraakin :D Alkuvuodesta sitten jos alkaisi kisaamaan, ainakin Gildan kanssa.

Hassen kanssa käytiin tuossa muutama viikko sitten treenaamassa uimista Virpin, Kodan ja Nemon kanssa. Hasse kävi uimassa sen sinne laitettaessa, itse ei lähtenyt uimaan. Ensi kesänä sitten lisää treeniä, ehkä myös syksyllä, katsotaan...  No muutaman kuvan voisin tästä lisätä:


Hassen kanssa otettiin tänään hieman toko treeniä, sivulletuloa ja seuraamista sekä paikalla istumista. Tuolle otukselle kun on niin vaikea pysyä hetken paikallaan :D Sivulletulo onnistuu jo ihan hyvin, käsimerkkiä vielä käytän, mutta annan sen ensin itse miettiä mitä sana "sivu" tarkoittaa. Seuraaminen on yhtä lanteiden keikutusta, mutta osaa jo nostaa katseen minuun, eikä kulje kuono maassa niin kuin ennen :D 

En edes muista mitä ollaan tehty parina viime viikkona, no Unton lonkka ja kyynärkuvat tulivat Kennelliitosta takaisin, Lonkat A/A ja kyynärät 3/2 eli parempina tulivat, mitä sinne lähtivät :) 

Tänään sain aikaiseksi laittaa Unton Latvian junnuvalio hakemuksenkin, onhan tässä jo 3kk mennyt sen j-sertin saamisesta :D Laitoin myös Säteen ja hänelle mietityn uroksen yhdistelmä kyselyn kessu ry:lle ja katsotaan mitä sieltä vastataan :) Joten alkuvuodelle olisi toiveissa ensimmäinen Millblow kessu-pentue :) 
Siitä myöhemmin lisää, kunhan asiat ensin varmistuvat ;) 

Parin viikon päästä suuntaamme Hassen kanssa Turkuun pentunäyttelyyn (15.9) ja Hyvinkäälle ryhmikseen (16.9) Molemmissa näyttelyissä tuomarina Eeva Resko :D Ensi viikon tiistaina suuntaamme Outin luo Kangasalalle trimmaukseen, jotta poika näyttää siistiltä taas kehässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti