sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mätsäri

Tänään heräsin kahdeksan maissa. Unto ja Hasse nukkuivat kanssani kun Säteellä on juoksut. Unto päätti sitten tottumuksesta herätä aikaisin, vaikka ollaan Hassen kanssa totuttu vapaapäivinä nukkumaan pitkään ;) vettä satoi heti aamusta alkaen ja päätettiin sitten äitini kanssa lähteä poikien kanssa mätsäriin Myrskylään, jotta tytöt saavat olla rauhassa kotona.
Päätettiin sitten lopulta ottaa kuitenkin mukaan Gilda, Hasse ja Unto. vettä satoi kaatamalla koko sen 3h mitä  ulkona vietetiin, joten hieman olimme märkiä, niin koirat kuin ihmiset :D Tosin Gilda sai viettää koko ajan autossa, koska olisi paleltunut ulos.
  Hasse kisasi ensin pennuissa 7-12kk ja voitti luokkansa, joten päästiin BIS-kehäänkin. Näyttelytreeneistä tuttu cockerin omistaja tuli kysymään voisinko esittää hänen toisen narttunsa kehässä, kun ne ovat samaan aikaan. No kyseinen Sani 5v voitti myös pienten narttujen luokan :) Hienosti se esiintyi kanssani, vaikka olinkin sille ihan tuntematon :)
  Unto pääsi sitten isojen urosten kehään, ja liikkeet eivät olleet parhaat mahdlliset (Unto vihaa märällä kävelyä, joten kävelee hieman jalat harallaan :DD ) mutta muuten esiintyi hyvin. Sijoittui isoissa uroksissa kolmanneksi :) Sitten Hassen kanssa tehtiin läpijuoksu BIS-kehässä :)
Sitten lähdettiinkin kotiin päin ja perillä laitoin saunan päälle ja aloin kuivaamaan koiria :) Olin aivan jäässä ja märkä, joten oli ihanaa päästä lämpimään saunaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti