maanantai 10. syyskuuta 2012

Porvoo KR ja mätsäri :)

Kävin sitten lauantaina Porvoon näyttelyssä kuvaamassa ja katselemassa kessuja ja chihuja :) Chihukehältä tosin en kuvia "ehtinyt" ottaa, kun tuli höpistyä ja vaihdettua ihmisten kanssa kuulumisia :) Minua kun ei chihukehien laidalla enää usein näe. Matkaan lähdin itseasiassa siitä syystä, että tarvitsin Hasselle häkin ja hoitoainetta (jota en löytänyt). Hasse sai uuden metallihäkin ja nylonhäkin :)
Chihukehällä pääsin handlaamaan pitkästä aikaa ja tuntuipa oudolta, kun ei tarvinut juosta ;) Handlasin Gildan kasvattajan lk chihuahaua Mantaa (Twilight Sound Lady Jazz) joka sai EH:n ja oli luokassaan kolmas :) Mitään vikaa tuomari ei koirasta kyllä löytänyt :D

Näin sitten paljon tuttuja näyttelypaikalla ja Sofia kyseli junnukoiraa ystävälleen, itselläni kun ei koiria ollut mukana niin lähdin sitten kyselemään tutuilta olisiko niillä antaa koiraa.

Yhden maissa alkoi sataa vettä kaatamalla joten lähdettiin pois. Auton ikkunaan oli laitettu Peten koiratarvikkeen mainos, joten päätettiin sitten käydä vielä siellä. Mukanani oli siis miespuolinen ystäväni, joka ei ole ennen näyttelyissä käynyt, niin ajattelin ettei häntä enää kiinnostaisi lähteä koiratarvikeliikkeeseen kiertelemään ;) No sieltähän tarttui mukaan kuivain jalustalla ja trimmauskone. Olisi tullut reissu kyllä halvemmaksi, jos olisin koiran ilmoittanut näyttelyyn (ei olisi varmaan tullut käytyä tuolla, eikä ostettua mitään) :) No 500e meni reissussa, mutta nyt on melkein kaikki tarpeellinen :)

Sunnuntaina sitten suunnattiin Hassen ja Pojun kanssa mätsäriin tuohon Orimattilan Pakaalle. Poju oli maskottina mukana, mutta Hasse pääsi pentuihin. Hasse sai sinisen nauhan ja sijoittui toiseksi :) Hieman oli energiaa ja vauhti sen mukaista kehässä, välillä meinasi siltä lähteä mopo ihan käsistä ;)

hehkutan myös kuinka luksusta on nyt pestä ja kuivata koiria, ennen kahden kessun pesuun ja kuivaukseen meni se 3-5h mutta nyt ei mene kun 45min molempien pesuun ja kuivaukseen :) Ihanaa!! Kyllä tämä uusi kuivain helpottaa paljon!! :) Ja päätin nyt sitten iloisena ja onnellisena uudesta kuivaimesta niin ilmoittaa Unton, Säteen ja Hassen Seinäjoen KV näyttelyyn :D Sinne siis lähdetään ensi kuun lopussa ;) Kerrankin on FCI 5 ja 8 ryhmät samana päivänä! :)
 Laitetaan nyt loppuun kuvat puhtaista kessuista Untosta ja Säteestä!

Unto :)
Säde (hieman karvaton :D )

Unto ja uudestaan kasvanut turkki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti