lauantai 15. syyskuuta 2012

Turku PN

Torstaina suuntasimme Hassen kanssa Outin luo Kangasalalle trimmiin :) Pojasta tuli taas niin aikuisen spanielin näköinen. Ennen Kangasalalle lähtöä pesin ja kuivasin Hassen, oli niin luksusta kun sai uudella puhaltimella sessen kuivaksi n. 30 minuutissa :)

Perjantaina olin sitten iltavuorossa, onneksi työkaverini tuli tekemään osan vuorostani, joten pääsin jo yhdeksältä lähtemään töistä :) Jalkani kipeytyi töissä ja ajattelin, että mitäköhän seuraavasta päivästä tulee. Auton tankkaus, tavaroiden laitaminen valmiiksi ja vaatteiden tsekkaus seuraavaa päivää varten ja sitten nukkumaan, tosin kello oli yhden maissa yöllä kun sain unta. Kello soi iloisesti klo: 04.30 ja eikun ylös ja vahvat kahvit naamariin. Puoli kuudelta nokka kohti Turkua, Lohjan apsilla kahvia naamariin ja matka jatkui. Messukeskukseen päästiin vähän puoli yhdeksän jälkeen. Edelleen jalkani oli kipeä kun sillä astui, kipulääkettä naamarii, jotta pystyn Hassen esittämään :)
Kehä alkoi klo: 10, nuorempia urospentuja oli 3, Hasse oli vanhemmissa ainoa ja voitti luokkansa ja sai kp:n :) Tuomarina Eeva Resko. Nuorempi uros Miro voitti urokset (oli lopulta VSP, Onnittelut Tiina!!) eli Hasse oli pu-2 :) arvostelu kuulosti tältä:

"Hyvin kehittynyt urospentu. Hyvä pää. Kaulanahkaa. 
Hyvä ilme. Kaula saisi olla pidempi. 
Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä luusto ja runko. Hyvä, lyhyt selkä. 
Saisi olla hieman tiiviimmässä kunnossa. Liikkuu hyvin"

Hasse 8kk 15.9.2012

Kotiin päästyäni painuin samantien nukkumaan päikkärit, ajoaikaa kertyi n.6h, eikä se ollut helppoa 4h yöunilla, yhden pysähdyksen taktiikalla selviydyttiin kotiinkin päin :) Hasse otti rennosti matkat, se nukahtaa samantien kun auton käynnistää :)

Joo hieman on tullut Hasselle ylimääräistä, sen saa kyllä nopeasti onneksi pois :) Huomaa, että työt vievät paljon aikaani, niin on jäänyt lenkkeily hieman vähemmälle. 

Huomenna suuntaamme sitten Hyvinkäälle, sielläkin tuomarina Eeva Resko, katsotaan muuttuuko arvostelu yön aikana ;) Ilmoitin Hassen myös Rakveren näyttelyihin Viron puolelle, matkaseuraksi saan Reetan (ei olla ennen tavattu, mutta koiraharrastus yhdistää, joten tullaan varmasti hyvin juttuun) :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti