torstai 15. maaliskuuta 2012

Toko-, agi-, noutoharkkaa...

Mistähän sitä aloittaisi, josko kertoisin Hassesta. Hassesta on kuoriutunut pieni reipas koiranalku, treenikoiraksi siitä ainakin on selvästi :) Ollaan treenattu hihnassa kulkemista, Hasse on päässyt  mukaan erilaisiin paikkoihin (eläinkauppa, treenihalli yms..) ja autoilua ollaan treenattu melkein päivittäin. Noudon alkeita ollaan treenattu nyt muutamana iltana, Hasse hakee lelut ja tuo suurimmaksi osaksi ne hienosti minulle, lelusta se ei vaan haluaisi millään päästää irti :D Leikin ohella treenataan noutoja n. 10min kerrallaan, koska olen huomannut, ettei se jaksa keskittyä pidempään käskyihini (menee lelun luokse muta lähtee haahuilemaan ihan muualle tai jää pureksimaan lelua).
Hihnatreenikin on aloitettu, kävellään meidän tien päähän ja takaisin (haemme postin). Metsässä saa olla vapaana muiden kanssa ja oli äitini tänään ottanut Hassen vähän pidemmälle lenkille mukaan, tosin suurimman osan ajasta oli Hasse ollut sylimatkalaisena.  
Hassesta ja Pojusta on tullut hyvät ystävät, tässä muutamia kuvia Hassesta ja Pojusta :)

Hasse 8 viikkoa :)













Maanantaina käytiin hallivuorolla, tosin mukana oli Hasse ja Poju ja kävimme moikkaamassa Anniinaa Fanilandiassa eikä treenattu vuorolla ollenkaan :D

Tiistaina oli vuorossa arkitottis Säteen kanssa ja mukana sylimatkalaisena oli Hasse. Hasse ja äitini katselivat meidän treenejä. Harkattiin seuraamista, sivulletuloa, paikalla istumista sekä paikalla makuuta. Kirsi huomautti siitä, kun Säde jää istumaan hieman eteen seuraamisen pysähdyksissä, treeniä siis. Toinen juttu oli sivulletulossa, kun Säde jää välillä istumaan hieman vinoon. Kirsi sanoi, että saataisiin varmasti tokossa ALO1 jos mentäisiin kokeisiin, mutta kun olen niin tarkka. Olen miettinyt kyllä, josko ilmoittaisi Säteen johonkin tokokokeeseen kesällä, mutta katsotaan.

Keskiviikkona olin taas 12h koulussa/töissä jonka hälkeen hain nopeasti Gildan kahdeksalta agitreeneihin. Rataa en jaksa tänne nyt kopioida Kirsiltä mutta Gildalla meni ihan hyvin. Tosin unohdin naksuttimen kotiin, joten joidenkin esteiden kohdalla tuli hieman vaikeuksia. A-esteellehän tuo yhdessä kohdassa karkasi, mutta parannusta on kyllä tapahtunut. Kirsi sanoi, että Gildakin olisi kisavalmis, jos saisin sille vielä pussin ja keinun varmaksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti