maanantai 28. marraskuuta 2011

Pentunäyttely kaapelitehtaalla :)

Oltiin lauantaina Unton kanssa siis Kaapelitehtaalla penunäyttelyssä. Katselin Saara Sampakosken tuomarointia ja aika monelta jäi kunniapalkinto saamatta, ja minusta monesti aika turhista syistä. Pentunäyttelyissähän "etsitään" niitä tulevaisuuden lupauksia, eihän pieni juuri 5kk ikäinen pentu voi olla millään valmis, se on kehittymätön niin rungoltaan kuin turkiltaan. Mutta nyt muutamassa pentunäyttelyissä missä olen ollut, ovat tuomarit vaatineet mielestäni liikoja. No mutta kessuja paikalla 3, 2 urosta ja 1 narttu, Unto oli PEK2, tuomarin arvostelu hyvä, pään pitää vielä kehittyä ja etukulmausten myös. Tuomari sanoi Untolla olevan hyvä rinta ikäisekseen, joka ei minusta pidä yhtään paikkaansa, sen pitää kehittyä vielä paljon, jotta saadaan myös etuosa näyttämään paremmalta. Kessuille ei myöskään kunniapalkintoja herunut, ekalle urokselle ei siitä syystä, ettei sillä ole vielä turkkia, no ei varmaan olekaan kun on 5kk ikää :D Unto ja narttupentu olivat pitkärunkoisia tuomarin mielestä :DDD Tälle saimme nauraa pitkän tovin.
  Tuli nähtyä tuttuja, kiitos erityisesti Ninnille kuvista. Näin myös ihanan pommipennun ja juttelinkin tämän omistajan kanssa pitkän tovin, hänellä olisi ollut myynnissa bläkkäri pommi narttupentu, mutta ei vielä ole pommin aika, vielä paljon opittavaa rodusta. Kirstiäkin tuli nähtyä ja hän kiitteli kovasti, kun autoin häntä esittämään hänen Pekeään kasvattajakehässä Tarttossa :) Ilomielin esitän kaikenlaisia rotuja, joten minun pitäisi kiittää kaikkia niitä joiden koiria olen saanut esittää :) Mukaan reissulta lähti myös Säteelle juoksupöksyt, joita se saa pitää sitten kohtapuoliin kun alkaa tärppipäivät olla lähellä. Unto ja Säde eivät paljoa toistensa kanssa ole tekemisissä, aamuisin ja iltaisin, muuten Unto on ulkona.
  Eilen oltiin Lahdessa mätsärissä Unton kanssa, Sädettä en ottanut juoksujen takia mukaan ollenkaan. Unto sai pennuissa punaisen nauhan, tuomari sanoi, että tämä koira on selvästi ollut esillä ennenkin kun esiintyy niin hyvin. No punaisten kehässä ei sitten sijoituttu ollenkaan.
  Laitoin eilen ilmot menemään Lohjan pentunäyttelyyn ja Turku KV:seen. Huomenna sitten treeneihin Unton ja Pojun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti