sunnuntai 20. marraskuuta 2011

2x Jyväskylä KV

Lähdettiin lauantaina seitsemän maissa ajamaan Jyväskylään päin, perillä oltiin yhdeksän maissa. Jätettiin auto suosiolla keskustan parkkihalliin, josta oli muutaman minuutin kävelymatka näyttelypaikalle. Kessuja oli 28, tuomaria en nyt tähän hätään muista, mutta brittiläinen naistuomari oli kyseessä ja tuloa NUO ERI NUK2 SA :)
Tuomari mietti pitkään kumman laittaa ykköseksi, Säteen vai Peten Kiran ja lopuksi Kira veti pidemmän korren ;) Esiinnyttiin vielä Johannan kasvis ryhmässä joka oli 2. ja sai KP:n :) Lähdettiin sitten suunnistamaan kohti Oikarin tilaa, jossa vaarini veli vaimoineen asuvat, tosi kiva paikka jossa voi järjestää jos millaisia koirajuttuja, esim joku vuosi vaikkapa kessuleirin :)
  Sunnuntaina sitten aamusta yhdeksän maissa oltiin taas kehän laidalla, kessuja 25 ja tuomari oli itävaltalainen miestuomari, Säteen tulos sama kuin lauantaina eli NUO ERI NUK2 SA :)
Kävin kehän jälkeen kurkkaamassa chihukehää ja ostin koirille luita ja uuden aktiivilelun :) Pehmiskin tuli ostettua :D Johanna kävi kleininsä kanssa kehässä ja sen jälkeen käytiin juomassa kahvit ja juteltiin niitä näitä. Kotiin lähdettiin kahden maissa ja kotiin päästyäni otin pienet päikkärit, jotta jaksaa taas ensi viikon painaa työharjoittelussa :D Ensi lauantaina mennään Unton kanssa pentunäyttelyyn kaapelitehtaalle Helsinkiin :)

Tässä nyt tälläinen lyhyt selostus matkasta, väsymys painaaa vielä, mutta kuukauden päästä sitten seuraava vapaa  viikonloppu, johon ei kuulu mitään koiramaista ohjelmaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti