maanantai 29. lokakuuta 2012

Rakvere ja paljon muuta :)

Joo väsymys on hieman painanut...En oikein ehtinyt palautua Latvia/Liettua reissusta kun piti jo lähteä Rakvereen. Torstaina ennen iltavuoroa pakkasin tavaroita ja perjantaina aamusta kaikki loput tavarat kasaan ja siinä vaiheessa jo ajattelin, että onko tässä oikeasti mitään järkeä!! :D No lähdettiin kuitenkin. Vantaan Ikealla treffasin matkakumppanini Reetan ja husky Pyryn. Tavattiin siis silloin Reetan kanssa ensimmäisen kerran ja oli kyllä oiva matkakumppani :) Kiitos Reetalle vielä suuresti!

Perjantaina illalla saavuimme Rakvereen, aivan ihanaan hotelliin nimeltä Art :) Annettiin koirille ruuat ja lähdettiin niiden kanssa lenkille ja kiertelemään nähtävyyksiä. Viime keväänähän me olimme viimeksi Rakveressa, joten olin oppaana :) Kävimme linnoituksella ja vanhalla kirkolla. Käveltiin reilu tunnin lenkki ja sitten hotellille takaisin ja nukkumaan :)

Aamulla 8.30 aamupala, jonka jälkeen aloin pesemään Hassea. Näyttelypaikalle lähdettiin puolen päivän maissa, huskyt ja jenkit oli samaan aikaan, joten laitettiin kamat husky-kehän laidalle. Hasse oli ainoa junnu, ja sai EH:n :( Tuomarin arvostelu oli omituinen, ensin Hassessa oli kaikenlaista vikaa, mutta lopussa kumoaa kaiken sanomansa :DD No samapa tuo. Pyry saikin sitten sen viimeisen sertin ollen PU-2 ja tuli EE MVA :) Hieno Pyry! :) Käytiin syömässä ja odotettiin ryhmiä, vaikkei kummankaan koira sinne päässyt. Katsottiin parikisa, jossa kisasivat suomalais-kessut, ollen BIS-4 :) Hienoa! Sitten väsyneinä lähdettiin hotellille, hieman lepoa, koirille ruuat ja lenkille. Hasse sai päälleen kurapuvun, jotta ei hirveästi likaisi itseään. Käveltiin kauppaan ja vuorotellen käytiin ostoksilla, kun ei viitsitty koiria keskenään jättää kaupan eteen. Illalla uni tulikin hyvin kun maha oli täysi :)

Sunnuntai aamuna sitten taas 8.30 aamupalalle ja tavarat kasaan, ylimääräiset tavarat autoon ja huoneiden luovutus. Suunnattiin näyttelypaikalle ajoissa. Eipä meillä muutakaan tekemistä ollut :) No huskyt oli ensin, Pyry oli VSP :) Hienoa!! Olin varma, että Hasse saa taas EH:n, koska tuomarina meillä oli Elena Rusovaara, joka on tiukka tuomari. No sanoi että on hieman pieni, mutta muuten arvostelu oli hyvä :) Eli JUN ERI1 ROP-juniori j-sert ja PU-2 :) Hieno Hasse! Sain Reetalta juuri ennen kehää sellaisen numerolappupidikkeen, jossa oli jenkin kuva :) Kiitos Reetalle siitäkin!! <3

Sitten suunnattiinkin auton nokka kohti Tallinnaa, pysähdyttiin Pohja-keskuksessa syömässä ja siitä sitte Tallinnaan. Paljon mukavampi ajaa valosalla, kun pimeällä ja vielä kun satoi vettä. Laiva meillä lähti vasta 19.30, ja satamassa olimme hyvissä ajoin n. 16.30 :D Käytiin sitten koirien kanssa kävelemässä kaupungilla ja ostamassa kahvit. Sitten vietiin koirat autoon ja käytiin hakemassa ne "tärkeimmät" eli alkoon suunnattiin ;)
Jouduttiin tietysti laivassa piippuhyllylle, eli päästiin viimeisten joukossa laivasta pois ja kotiin pääsinkin sitten puolen yön aikoihin. eikun tavarat autosta pois, matkakuulumisten kertominen ja suihkun kautta nukkumaan ja aamulla töihin. Minulla piti olla kuuteen meno, mutta sain onneksi vaihdettua sen niin, että menin vasta kymmeneksi, väsytti kyllä silti. Siinä vaiheessa jo päätin, että Seinäjoen näyttely seuraavalta viikonlopulta jää meiltä välistä.

No viime viikko menikin sitten ihan unessa ja palautuessa reissuista. Unohdin agitreenit ja pojat sitten sairastuivat kennelyskään :/ Ensin luulin, että Hassella ja Untolla on arttunut putkiluista kurkkuun jotain, mutta kun Pojukin alkoi yskimään a yskiminen jatkui monta päivää tajusin, että kennelyskähän se on meille majottautunut :(

Tänä vuonna ei meillä ole enää mitään näyttelyitä, tai niin olen nyt ainakin tässä vaiheessa päättänyt, voihan se mieli tietysti muuttua :) Seuraava päivitys onkin sitten sellainen, jossa katson kuinka vuoden 2012 tavoitteet täyttyivät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti