torstai 8. marraskuuta 2012

Agitreenit, Unton fyssari ja kaikkea muuta

Viime päivityksestä onkin kulunut aikaa :) Ei olla oikeastaan mitäään tehty, kun kennelyskä tosiaan meillä kävi. Unto, Poju ja Hasse yskivät, mutta tyttöihin se ei onneksi tarttunut :) Tai ainakaan eivät oirehtineet millään tavalla.

Maanantaina uskaltauduin Säteen kanssa näyttelytreeneihin, ohjaajan kommentti oli loistava kun sinne mentiin :"Mitäs te täällä teette, tämä on näyttelytreeni" :D Ja kun sanoin, että meillä oli tylsää niin tultiin viettämään laatuaikaa kahdestaan, johon ohajaaja vastasi että "Olet sinäkin outo kun ensin reissaat pitkin maailmaa ja sitten kun ei ole näyttelyitä niin tulet treenaamaan ":D  No Säde oli sitten mallina ja hauskaa meillä oli :)

Tiistai-iltana sitten tehtiin koirien kanssa hömppäjuttuja. Ensin Hasse sai leikkiä, laitoin purkin maahan ja aina kun Hasse koski siihen kuonolla naksautin ja annoin palkan, pikku hiljaa se alkoi ymmärtää mistä palkan saa ja laitoin purkkia kauemmas ja kauemmas, lopulta se oli 4m päässä ja siihen lopetettiin, kun alkoi olla vähän liian helppoa Hasselle :D Sitten oli muiden vuoro, Gilda ja Milli tosin koskivat purkkia tassuillaan :D Lopuksi kaikki menivät purkille eikä pelissä ollut mitään järkeä joten lopetettiin :) En olisi ehtinyt naksutella niin nopeasti ja koiratkin olisivat menneet naksutteluistani sekaisin :)

Keskiviikkona oltiin sitten Hassen ja Gildan kanssa agitreeneissä parin viikon tauon jälkeen. Radassa oli paljon kiertoja ja olin ihan pihalla aluksi miten rata meni, mutta kunnolla siihen tutustuttuani aloin käsittämään mitä tehdä missäkin kohdassa. Gilda oli aivan mahtava! Kyllä me ensi vuonna aloitetaan kisaaminen, jos menee sitten päin persettä niin sitten menee..Treeneissä se on ainakin loistava, olisi pitänyt tämäkin treeni saada videolle :) Hasse veti radan omaan tyyliin sähläten, mutta ymmärsi kuitenkin ohjaukseni ja teki tosi hyvän radan siihen nähden miten vähän se on treenannut!! Siitä tulee varmasti superagispanieli ;)

Hasselle on ilmestynyt korvaan (ulkopuolelle) jonkinlainen näppylä, näyttää joltain märkäpaiseelta tai punkilta, mutta on tosi kova..Katsotaan jos ensi viikolla käytäisiin eläinlääkärillä, ellei se siitä muuten häviä. Ei se sitä kuitenkaan raavi tai arista, joten omituinen juttu...

Tänään käytiin sitten Unton kanssa fyssarilla, koska Unton liikkeet ovat leikkauksen jälkeen olleet huonot, jos näin voi sanoa. 1,5h meni, ensin ulkona katsottiin liikkeet, sisällä sitten fyssari tutki Unton, kun se seisoi ja sitten laittoi kahden vaa´an päälle seisomaan etutassut niiden päällä ja katsoi jakaako se painonsa tasaisesti molemmille etujaloille, mutta eipäs tu jakanutkaan. Unton paino on enemmän vasemmalla puolella (joka on leikattu) ja huomautinkin että Unton vasemman tassun kynnet kuluvat enemmän kuin oikean. Sitten Unto laitettiin kyljelleen makaamaan ja siinä fyssari tutki sen, ei ollut lihasjännityksiä (ihan pieniä ja normaaleja) mutta oikean puolen lihaksisto oli heikompi kuin vasemman. Unto selvästi jännitti enemmän oikean puolen etujalkaa, olisiko kenties hieman kipeä. Fyssari sanoi, että Unto seisoo kyynärät hieman rungon alla ja tassut kiertyvät ulospäin, nyt siis opetetaan Untolle kuinka seistään oikein ja vahvistetaan olkapään ja lavan alueen lihaksia harjoituksilla joita fyssari meille opetti :) Tästä on hyvä lähteä, nythän on mennyt 4kk siitä kun käytiin Unton kanssa kuvissa, joten parin kuukauden päästä mennään Pärnäsen luona käymään ja katsotaan miten tästä eteenpäin. Edelleen Unto saa kipulääkettä pieniä määriä, glukosamiinia ja syö Hill´sin j/d ruokaa :)

Sunnuntaina mennään varmaankin tokoilemaan, tuttavani on vuokrannut yhden maneesin ja jos nyt vaan jaksan niin menen sinne Hassen kanssa treenaamaan noutoja (jos ehtisin vielä käydä ostamassa metallikapulankin). Sunnuntai kun on minulla ainoa vapaapäivä töistä, joten saatan olla hieman väsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti