torstai 9. helmikuuta 2012

Viikkopäivitys :)

Taas on jäänyt päivittelyt vähemmälle, mutta jospa sitä nyt kertoisi jottain. Viime torstaina oltiin Unton ja Säteen kanssa näyttelytreeneissä, meni kyllä molemmilla paljon paremmin treenit, kuin ekalla kerralla. Treenattiin siis taas kerran parikilpailua varten :) Ekalla kerralla molemmilla oli omat hihnat, mutta tällä kertaa laitoin molemmille kuristavat pannat (käärmepannat) ja ne samaan hihnaan kiinni. Olihan niillä vähän tylsää olla aina kun odotettiin vuoroa, kun joutuivat istumaan kiinni toisissaan, mutta esiintyminen sujui paljon paremmin :)
  Perjantai iltana päätin sitten lähteä Säteen kanssa kävellen seolle, ja sain houkuteltua Virpin ja Nemonkin mukaan. Käveltiin siis seolle kaakaolle ja koirat odottivat terassilla sen aikaa. Pakkasta oli n. -19 astetta, mutta eipä se meitä haitannut ja mukavaa oli, pohdiskeltiin kaikenlaisia asioita ja parannettiin maailmaa :) Siinä se 10km taittuikin nopeasti ja Säde oli lenkin jälkeen hyvin väsynyt (tosin oli saanut lenkkeillä päivän aikana yhteensä n.4h).
  Viikonlopun vietin töissä, sunnuntaina kävelin illalla Säteen ja Unton kanssa äänestyspaikalle ja kannoin korteni kekoon, vaikkei lopputulos itseäni tyydyttänytkään ;D
   Maanantaina menin Gildan ja Pojun kanssa hallille, Gildan kanssa yritin treenata keinua, mutta ensimmäisen kerran jälkeen Gilda teki stopin, joten siihen jäi keinun harkkaaminen, tehtiin sitten rataa ja treenattiin keppejä. Pojukin sai treenata  keppejä ja menikin ensikertalaiseksi kepit hyvin :)
   Tiistaina oli vuorossa arkitottis, johon otin tällä kertaa mukaan Pojun, jotta saisi sitä vähän reippaammaksi. Poju menikin ihan hyvin, harjoiteltiin esineiden kantamista, no Pojuahan ujostutti, eikä sille kelvannut mikään lelu, joten annoin sille kannettavaksi nakin (onneksi oli kokonaisia nakkeja mukana) ja sen se kantoi hienosti ja sai sitten palkaksi osan siitä :D Kuinka monen muun koira osaa kantaa nakkia SYÖMÄTTÄ SITÄ?! :D Hieno taito ;)
   Keskiviikkona olikin sitten pitkä päivä (13h), aamulla kahdeksan jälkeen kouluun, koulun jälkeen tulin äkkiä antamaan koirille ruuan ja pidin ne pissalla (20min) ja sitten töihin. Töiden jälkeen (klo.20.00) hain Gildan ja lähdettiin treeneihin, ja hallin pihalla selvisi, että treenit on peruttu :D No Kirsi oli vielä paikalla ja kysyi, että enkö ole saanut hänen viestiään, olinhan minä, mutta en ollut sitä kerennyt lukea. Saatiin kuitenkin jäädä treenaamaan ihan omassa rauhassa. Kirsi antoi ratapiirrustuksen ja selitti radan ja lähti sitten ja me alettiin Gildan kanssa oikein urakalla treenaamaan. Gilda lämmitteli sillä välin, kun minä madalsin esteitä ja sitten lähdettiin tekemään rataa. Treenattiin myös välissä keppejä, yritin saada Gildaan enenmmän vauhtia kepeillä hölkkäämällä itse, mutta puolessa välissä Gilda herpaantui ja otettiin sitten uudestaan ja jätettiin keppitreeni onnistuneeseen suoritukseen :) Kun oltiin treenattu ja hikoiltu 40min niin Gilda juoksi radan päätteeksi boksiin, eikä sieltä enää houkutteluista huolimatta tullut pois, läähätti vaan joten päätettiin treenit sitten siihen :) Loppu illan se nukkuikin tyytyväisenä :D
  Tänään minulla oli koulusta vapaa päivä, mutta vietin sen töissä :D Ei siis päästy Säteen ja Unton kanssa näyttelytreeneihin :/
 Kesän ulkomaan reissut on suunniteltu ja ilmottautumisia ja muita järjestelyjä vaille valmiit :)
 Ensi viikolle yritän saada Untolle kontrolliajan, jotta saataisiin kuvautettua jalka ja nähtäisiin kuinka hyvin se on mennyt paikoilleen :) Muuta erityistä ei ole tapahtunut, lenkkeilty on erilaisilla kokoonpanoilla ja pihalla oltu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti