keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Treeniä..

Viikko taas vierähtänyt, kaikenlaista (hyvää ja pahaa) on sattunut niin sosiaalisessa elämässä, kuin koirienkin kanssa :) No mutta viime viikon keskiviikon agitreeneistä jos aloittaisin, oltiin siis Gildan kanssa treeneissä ja ihan ok meni, Gildalle on tullut taas sellainen kausi, että jos sitä ei huvita jotain tehdä niin se ei myöskään tee, vaan tekee ihan oman radan :D Välillä meinaa pinna kiristyä, mutta toisaalta taas naurattaa kun se on niin innoissaan siitä omasta radastaan. Säteen ja Unton kanssa ei oltu torstaina näyttelytreenissä, pääsin töistä viideltä, enkä sitten kaiken kiireen keskellä jaksanut lähteä treeneihin.
   Maanantaina oltiin sitten Säteen ja Gildan voimin Hurttahallilla treenaamassa agijuttuja, löysin Kirsin pariviikon takaisen ratapiirrustuksen ja tehtiin sitten Tuijan kanssa rataa muokkaillen oma pikku rata. Menin Säteen kanssa puomin muutaman kerran hihnan kanssa, koska ei olla puomia treenattu yli vuoteen :D Molemmat koirat olivat vähän laiskalla tuulella, en tiedä miksi. Säde otti Gildasta mallia ja meni välillä ihan minne sattuu ja Gildalla "meni hermot" keppeihin, eikä se jaksanut keskittyä niihin, eikä oikeastaan mihinkään muuhunkaan paitsi lemppariesteisiin, eli puomiin ja putkeen johon se salamana aina sujahti :D
  Eilen oltiin sitten Säteen kanssa arkitottiksessa, jossa treenattiin seuraamista, Kirsi huomautti siitä, kun Säde jää oikeelle käännyttäessä sivulle vinoon (pysähtyessä), sitä siis hiotaan paremmaksi. Otettiin myös luoksetulon pysäytystä, Säde tosin ennakoi ja meni maahan ja kun pyysin uudestaan, se lähti liikkeelle ja jäi sitten seisomaan kun pyysin. Kirsi pyysi, että kutsuisin Säteen luokse asti, ja Säde kerkesi matkan aikana menemään vissiin 4 kertaa maahan ja kerran pysähtyi seisomaan :DD Treeniä siis tälläkin saralla. Hyppytreeniä myös, ensin Säde meni hypyn hyvin, no oltiin laitettu hieman korkeammaksi este, joten Säde ei sitä olisi halunnut uudestaan mennä, joten otettiin hieman vauhtia ja sitten se meni yli :) Treeniä siis enenmmän korkeamman esteen kanssa :)
   Tänään on vuorossa agility treenit ja en ole vielä päättänyt ottaisinko Gildan vai Säteen mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti