perjantai 24. helmikuuta 2012

Agitreenit

Agitreeneihin otin mukaan tällä kertaa Säteen. Gilda oli valmiina kopassa ja katsoi hieman surullisena kun en ottanutkaan sitä mukaan :( Kotiin palattuani äiti kertoi, että Gilda oli ollut sohvan nojalla ja itkenyt kun olimme Säteen kanssa lähteneet. Ensi kerralla Gilda sitten pääsee mukaan :)
  Säde meni ihan hyvin, putkessa oli jotain, sinne ei meinannut kukaan koirista mennä :D Eka rata meni tosi hyvin, Säde oli innokas, mutta toiselle radalle lähdettäessä se herpaantui ja oli hieman laiskan oloinen, en tiedä miksi. Säde menee kyllä hyvin ja sitä on helppo ohjata (ainakin silloin kun se tahtoo tehdä) ja vauhtiakin riittää. Viimeiselle nopelle radalle otin käyttöön takapalkan, Kirsi oli valmiina huutamassa Sädettä ja Säde menikin tosi hyvin ja nopeasti, jaksoi vauhdin hurmassa vielä keskittyä ohjauksiinikin :) Pitää vissiin alkaa käyttää takapalkkaa sille joka lajissa ;)

Eilen ei menty Säteen ja Unton kanssa näyttelykurssille, olin laiska ja meinasin jäädä sohvan pohjalle, mutta Virpi soitti ja pyysi lenkille. Ajattelin ottaa Unton ja Säteen mukaan, mutta Gildakin halusi lähteä ja loppujen lopuksi Pojukin tuli mukaan :D Milliä ei kiinnostanut lähteä lenkille ollenkaan. Käveltiin 1,5h lenkki ja käytiin vielä Virpillä kahvilla, Virpin lapset silittelivät koiria ja alku ihmetyksen jälkeen Gilda ja Poju olivatkin lapsien rapsuteltavana, eivätkä olisi halunneet kotiin edes lähteä :D Vielä ennen lähtöä niiden piti testata Nemon peti ja hyvältä se vaikutti! :D Kolme tuntia vierähti nopeasti ja kotiin päästyämme olivat koirat ihan väsyneitä.

Itse sain myös torstaina tehtyä opinnäytetyön loppuun ystäväni Johannan kanssa. Tietysti mukaan piti saada koirat ja opparimme onkin "Kaverikoirat-piristystä palvelutaloon".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti