lauantai 21. tammikuuta 2012

Normali viikko

Viikko taas vierähti koulutöitä tehdessä, nyt ei sitten ole enää kuin yksi ryhmätyö, yksi ruotsin tehtävä ja oppari. Tiistaina kerettiin juuri ja juuri arkitottikseen, kun olin kotona 16.15 ja treenit alkoivat 16.30. Harkattoon seuraamista, välillä Säde jopa innostui siitä ja näytti nauttivat, eikä tullut lahnana perässä :D Tehtiin takapalkalla sivulle tuloa ja hyvin meni, myös luoksetuloa takapalkalla ja kun se oli Säteelle niin helppoa, antoi Kirsi meille uuden tehtävä. Tehtiin sitten niin, että Säde jäi istumaan, menin kauemmas, pyysin luokse, mutta puolessa välissä käskin seisomaan ja hienosti se pysähtyi :) Tehtiin sitten muutamia toistoja ja hyvin meni, tästä on hyvä jatkaa! Muutaman kerran ollaan tuota joskus kotona harkattu, mutta siitä on aikaa jo kauan.
  Keskiviikkona oli sitten vuorossa Gildan agitreenit, jotka sujuivat hyvin, treenattiin erilaisia ohajuksia radan eri kohdissa, Gilda toimi hyvin vaikka muuri ei viläkään ole sen lemppari este :/ Onneksi se ei enää mene lukkoon, kun se osuu esteeseen :) Edistystä! 
 Tänään olisi meillä ollut Turun näyttely, mutta huonon sään takia päätettiin jäädä kotiin. Olisi pitänyt kuden jälkeen jo lähtä ajamaan ja itselläni on unet jääneet aika vähälle viime viikolla. 
No maanantaina sitten taas hallille Gildan kanssa, treenataan aksaa ainakin, josko ottaisi Pojunkin mukaan tutustumaan esteisiin :) Torstaina menen sitten Unton ja Säteen kanssa näyttelykurssille treenaamaan parikilpailua varten :) Jos saisin nyt viikonloppuna laitettua ilmot menemään Rakvereen :)
Mitään muuta erityistä ei ole tapahtunut, lenkkeilty on ja pihalla oltu lumitöissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti