torstai 12. tammikuuta 2012

Kiirettä ja treenejä :)

Alkuviikko jatkui yhtä täyteen buukattuna, kuin viikonloppukin. Maanantaina koulun jälkeen kotiin, koirien kanssa lenkille, koirille ruoka ja sitten teinkin ryhmätyötä 2,5h ja sen jälkeen lähdin Unton kanssa hallille treenaamaan. Tai no eihän me treenattu paljoa, käveltiin jotta Unton jalka vähän vetreytyisi, hyvin jo ravaa, vaikka jalka jäykkä vielä onkin, kyllä se siitä pikku hiljaa. Otettiin vähän seuraamista ja sivulletuloa, ihan hyvin tulee sivulle, tosin tarvitsee vielä käsiapua ja seuraaminen on aloitettu nyt vasta, ei vielä mitään käskyä ja hienosti se kyllä seuraa :) Hallilta kotiuduttiin seitsemän jälkeen ja otin sitten muut koirat ja lähdin niiden kanssa tunnin lenkille, sen jälkeen vielä Unton kanssa puolen tunnin ravaamislenkki, hitaasti mentiin siksi aikaa kului lyhyen lenkin tekoon niin paljon ;) Sitten olikin vuorossa sauna ja sänky.
   Tiistaina olikin sitten vähän rennompi päivä, neljältä pääsin lähtemään koulusta, kun tehtiin ryhmätyö siellä loppuun. Mega-myynnissä kerkesin pyörähtää, matkaan tarttui shampoo ja uusi kirja :) Koirien kanssa piiitkälle lenkille ja tein sitten suklaamoussea ja loppu illan otin rennosti. Olin myös lähdössä Säteen kanssa arkitottis treeneihin, kunnes muistin että tunti oli peruttu.
   Keskiviikkona kävin kampaajalla ja illalla oli sitten Gildan kanssa agitreenit, Gilda menikin vauhdikkaasti ja kepitkin meni ilman välipalkkausta!!!! Poju oli myös mukana treeneissä, tosin salamatkustajana. Laitoin siis kuljetusboksin maahan ja kävin vielä vessassa ennen treeneihin lähtöä, katsoin vain nopeasti, että Gilda on siellä ja laitoin kopan kiinni ja eikun menoksi. Ihmettelin kun koppa tuntuu hieman oudolta ja katsoin uudestaan, mutta Gildan pää sieltä vain näkyi. Matkalla hallille, kuulin kopasta outoa ääntä ja siinä vaiheessa tajusin, ettei Gilda ollut kopassa yksin vaan siellä on myös Poju :D No eipä tuo nyt mitään haitannut, että se mukaan tuli.
   Tänään sitten olin neljän jälkeen kotona, söin ja lähdin Säteen kanssa puoli kuudelta näyttelytreeneihin ja kotiuduin seitsemän maissa, kävin kaverilla matkalla kyllä :) Nyt loppu ilta otetaan rennosti, koirat ovat saaneet olla tänään ulkona ja onhan tuo mamma niitä vienyt lenkillekin, kun sillä oli vapaata :)
  Viikonloppu meneekin tentteihin lukiessa, opparia tehdessä ja ryhmätyökin olisi työn alla. Opparin lisäksi olisi 4 ryhmätyön teko, 3 tenttiä ja muut tehtävät siihen päälle, huh. Onneksi yksi ryhmätöistä on tehty ja toisen saa huomenna tehtyä melkein valmiiksi, joten ei hätää. Eihän tässä ole enää kuin 6 viikkoa hiihtolomaan ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti