tiistai 31. tammikuuta 2017

Ryhdistäytyminen harrastuspuolella

Harrastusrintamalla päätin taas ryhdistäytyä! Hugon ilmoitin 6-kerran agilitykurssille sekä tokoon :) Agitreenit ovat keskiviikkoisin Lahdessa ja tokossa käydään torstaisin ihan tässä Orimattilassa. Josko saisi Hugon kisakuntoon agilityssä ja katsotaan mihin tokossa päästään!
Säteen kanssa tuli silloin joskus treenattua tokoa ihan tosissaan, käytiin möllikokeissakin, mutta sääntömuutoksen myötä kisailu jäi haaveeksi. En jaksanut opettaa sille enää asioita uudestaan, joten päätettiin jatkaa ihan vaan omaksi iloksi :)
Agility on samassa paikassa missä ollaan ennenkin käyty, tosin toisella puolella eli käydään Korkeavireellä. Ensimmäisellä kerralla Hugo oli hieman hämillään uudesta paikasta, mutta alun jälkeen alkoi treeni sujua. Ohjaaja yritti jälleen pysyä koiran perässä ja tehdä samalla sujuvia ohjauksia. Hugo onneksi irtoaa hyvin ja osaa lukea minun ohajuksia. Olin todella tyytyväinen treenien jälkeen!!
Tokoa ei olla Hugon kanssa oikeastaan treenattu, kapulan pitoa, hieman seuraamista ja sivulletuloa. Nyt iski toko kärpänen ja ilmoitin siis meidän kurssille. Se on hyvä kun on kerran viikossa treenit ja joku potkii hieman persuksille niin jaksaa sitten viikolla treenata ja näyttää seuraavalla kerralla, että treenattu on! Treenattiin seuraamista, kiertoa sekä paikalla oloa. 
Hassen ja Hugon kanssa ollaan käyty potkukelkkailemassa ja metsässä iltaisin lenkillä, nyt kun Taikalla on juoksut niin pojjaat niin nauttii kun saavat keskenään lenkkeillä ja tuulettaa aivojaan :D Välillä ollaan haettu kasvatti Murre mukaan, siitä kuoriutuikin hyvä vetokoira heti ensimmäisellä potkukelkkalenkillä!
Demin pentuja odotetaan syntyväksi ihan millä hetkellä hyvänsä, röntgenissä ei käyty sitten kuitenkaan. Parin pennun liikkeet tuntuu ainakin, luulisin pentuja olevan max.3 eli hyvä määrä! Demin päivät kuluvat makoillen ja syöden, lenkille en ole sitä enää mukaan ottanut. Nyt vuorokausia 62 eli eiköhän ne pennut tällä viikolla vielä synny :)

Näyttelyissä ei olla käyty Tarton jälkeen, seuraava on vasta 3 viikon päästä kun lähdemme Valmieraan Latviaan Hugon, Taikan ja Murren kanssa :)

Seuraava blogipäivitys onkin sitten varmasti pennuntoksuinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti