keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Näyttelypainotteinen syksy

Mistähän sitä taas alottaisi..aloitetaan vaikka Taikasta. Syyskuussa kävimme Vantaalla ja Helsingissä pentunäyttelyissä. Vantaalla VSP-pentu ja Helsingissä ROP ja RYP-2! Mukana oli Vantaalla myös Murre (M. Come And Get It) ja Lara (M. Come On), Murre pikkupennuissa 1 kp ja PU-2-pentu Lara pikkupennuissa 2 kp :) Murre oli myös Hesassa ja siellä oli myös pikkupennuissa 1 ja lopulta PU-2 pentu :) Lokakuun alussa suuntasimme Valkealan pentunäyttelyyn Taikan ja Murren kanssa, hieno päivä meillä olikin! Taika ROP ja RYP-3-pentu ja Murre VSP-pentu! Hienoa kun Murre asuu tässä aivan lähellä niin voin sitäkin viedä esille! Hämeenlinnan pentunäyttelyssä Taika hihnan päässä olikin Juulia, sillä olin itse Spanieliliiton päänäyttelyssä Hyvinkäällä! Taika oli VSP-pentu kera hienon arvostelun! Seinäjoella Taika oli VSP-pentu ja Lahdessa ROP-pentu! Hienosti on pentukehät menneet ja vielä olisi yksi pentunäyttely edessä, kun suuntaamme Jyväskylän Kv näyttelyyn, tosin olen ilmoittanut koirat vaan lauantaille.
Hugo pääsi myös jäljestäään kolarissa haavoittunutta hirveä, valitettavasti hirvi oli saanut sen verran pienen osuman (tai sitten sisäiset vammat ovat suuret) ettei verta ollut kuin hieman kolaripaikalla, pilkkopimessä koira sai tehdä töitä parin tunnin ajan ja sitten luovutettiin, koska mitään ei löytynyt.

Hugo on menestynyt näyttelyissä tänä vuonna kyllä erinomaisesti! Eckerössä se oli ROP, sertin ja cacibin kera! Tuuloksessa mukaan tarttui vara-sert ja Seinäjoella 30 kessun joukosta se oli ROP sai sertin ja cacibin ja vielä ryhmässä pääsi 7 parhaan joukkoon! Hugo on ollut 6 kv näyttelyssä 15kk täytettyään ja sillä on plakkarissa 4 cacibia ja 2 vara-cacibia :D Cacibit on vieläpä 3 eri maasta eli voimme odotella ensi elokuuhun ja metsästää sen viimeisen :) 2 sertiäkin on suomesta, joten voimme hyvillä mielin odotella maaliskuuhun asti kun tulee 2 vuotta täyteen. Hugo on ilmoitettu Jyväskylään lauantaille ja messariin molemmille päiville. No ei ole paineita mitä tulee, hieman turkitonhan tuo on :D Alkuvuodesta keskitytään sitten agilityyn :)

Demiltä lähti turkki tuossa muutama päivä sitten. Demi oli ilmoitettu Lahteen näyttelyyn, mutta sillä oli viime viikolla silmätulehdus, joten en alkanut sitä pesemään ja trimmaamaan, jottei silmä ärtyisi yhtään enempää. Spaneililiiton päänäyttelyssä Demi oli PN-3 ja jenkkien club showssa se oli neljänneksi paras musta narttu! Hasse oli kyseisessä näyttelyssä BIS-käyttökoira! :)

Muuten ei ole oikein mitään taphtunut, Demin juoksuja odotellaan alkavaksi ja Murun myös, Demi on yleensä joulukuun 23.päivä aloittanut juoksunsa ja Muru sitten tammi-helmikuussa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti