tiistai 10. joulukuuta 2013

Pikapäivitys

Pari kuukautta taas vierähtänyt, nopea selvitys meidän kuukausista :)
Demin kanssa tehtiin ensiesiintyminen junnukehissä, ensin Latvia, josta EH, koira sai super arvostelun, mutta ei suostunut liikkumaan kehässä niin tuomari harmitteli ja antoi tuon, Liettuassa sitten ROP-juniori, ROP sekä RYP-2!! Olin kyllä aivan sanaton, sehän on vasta 9kk!! :D Lahti kv:ssä Outi vei Demin, koska olin itse töissä. Demi JUN ERI2 SA :) Rakveressa käytiin tuossa välissä ja molempina päivinä j-sert ja VSP-junnu ja la PN-4 ja su PN-3 :)  Nyt Demin onkin Outin luona messariin asti, ollut jo 3 viikkoa ja ikävä on tuota pikku spanielia <3 Ei ole enää montaa yötä onneksi jäljellä!

Hasse kävi clubissa hakemassa ok arvostelun ja oli lyhytturkkisten luokassa 5. :)

Unto kävi eläinlääkärissä ja sai kipulääke kuurin, ontumisen syyksi selvisi rannenivelen tulehdus ja kyynär oli ok! Nyt ontuminen on loppu ja katsotaan jatketaanko sitten suoraanniveleen pistettävällä kipulääkehoidolla jatkossa :) Pojukin kävi eläinlääkärissä, koska sille ilmestyi tassuun histiosytooma kynnen viereen ja se poistettiin.

Millblow B-sarjalaiset kävivät Hesan pentunäyttelyssäesiintymässä, Mukana M. Bring It On "Muru" PEK2 KP ja M. Break The Line " Rocky" PEK3. Molemmat saivat hyvät arvostelut, tuomarina Juha Putkonen.

Messari viikonloppu olisi edessä, viime viikonlopun vietin Tallinnassa kepon kanssa ilman koiria ja tuleva viikonloppu vietetään ystävien kanssa Flamingossa. Perjantaina ennen kuutta suuntaan messariin, olenilmoittanut Demin joka päivälle ja Säteen perjantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti