sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pojun ensiesiintyminen ja paljon muuta :)

Demin kanssa käytiin Tuuloksen pentunäyttelyissä 21. ja 22.9, lauantaina Demi oli ROP-pentu ja sunnuntaina VSP-pentu :) Hienosti jaksoi neiti molempina päivinä esiintyä, vaikka lauantaista tulikin sitten loppujen lopuksi aika pitkä päivä, kun "jouduttiin" jäämään ryhmiin :)
Ne oli ne viimeiset pentumittelöt ja maanantaina 23.9 Demi täyttikin 9kk <3

Little Life Really Thrilling Me "Demi" 9kk <3

Tänä viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa chihukehälle ja itse kehään, hihnan toisessa päässä pyöri Poju eli oma kasvattini Millblow Always In My Heart. Kyseessä oli Pojun ensimmäinen virallinen näyttely ja tavoitteet eivät olleet korkealla. Pojun kanssa avoimessa luokassa oli 3 muuta, Poju esiintyi hyvin ja nappasi ERINOMAISEN!! Kilpailuluokassa se sijoittui avointen ykköseksi kera SA:n!! Wohou sanon minä, PU-kehässä Pojua ei enää kiinnostanut koko touhu ja tuomarille ei nostettu korvia, jotta näkisi ilmeen ja häntä laski seistessä ja sijoitus PU-3! Kelpasi kyllä minulle paremmin kuin hyvin :) Ylpeä olen pikkumiehestä ja sen kehässä esiintymisestä, sitä kun ollaan nyt kesän ja alkusyksyn mittaan treenattu ja reippaasti esiintyi tosiaan PU-kehään asti :) En viitsinyt sitä enää siinä alkaa asettelemaan, kun se vapaasti seisoo paremmin ja olisin vain jättänyt sille ns. pahan maun suuhun koko touhusta :) 

Millblow Always In My Heart "Poju" 2v <3

Turisteina näyttelyssä olivat Hasse ja Demi, koska suuntasimme kehän jälkeen kohti Lempäälää treenaamaan agia kasvattaja Outin oppiin Hassen kanssa. Rata oli haasteellinen, hyvin Hasse kuitenkin teki aina silloin kun ohjasin sitä oikein ;) Hasse pääsi myös ekaa kertaa hyppäämään 35cm hyppyjä, yleensä tehdään meinaan 30cm :) Hallilta suunnattiin sitten Outille, joka trimmasi Hassen ja Demin ensi viikonlopun koitoksia varten. Hasse kun pääsee jenkkien club showun lyhytturkkisten sarjaan ja me lähdetään Demin kanssa Latviaan ja Liettuaan metästämään junnusertejä :) 

Unton jalkaan ei ole muutoksia tullut, leikkauksesta on jo pari kuukautta ja vieläkin se ontuu ja nyt olisi sitten se vaikein vaihe edessä, eläinlääkärille vielä soittoa ja luulen, että tässä tämä nyt oli :( Ei voi koiraa pitää kipulääkityksellä ja sillä on lääkityksestä huolimattakin kipuja, ei se ole koiran elämää. 

Viikonloppu toi mukanaan myös sen, että omistan tästä lähtien Demin yksin :) Mitään riitoja tai muutakaan ei tähän liity, mutta itse olen niin kunnianhimoinen ja tykkään kiertää näyttelyitä niin parempi näin :) 

Gildalla ja Säteellä alkoi viikolla juoksut, nyt sitten alkaa taas tämä pari kertaa vuodessa tapahtuva koirien erottelu :D Pojat ja tytöt eri kerroksissa ja eri aikaa lenkillä ja kaikki tehdään eri aikaan :D Onneksi pojat eivät ole täpinöissään, muuta kun vasta tärppipäivinä :) 

Nyt on sitten mietittävä kenet otan keskiviikon treeneihin Hassen kaveriksi, kun nuo tytöt aloitti juoksut :)
Voisin ottaa vaikkapa Demin treenaamaan alkeita :) 

Suurempia ei ole tapahtunut, mutta katsotaan millaisia mullistuksia ehtii tapahtua seuraavaan päivitykseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti