keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Mätsäreitä ja näyttelyitä

Viikonloppuna pyörähdettiin Demin kanssa Porvoon näyttelyssä. Menimme ystävänii Annamaija kanssa samalla kyydillä ja auto starttasi klo: 08.00 kohti Porvoota. Russelit nimittäin olivat kehässä heti klo: 10.00, ja jenkit vasta klo:13.00, joten minulla oli aikaa trimmata Demi loppuun näyttelypaikalla :) Päivä oli sopivan lämmin ja sehän oli myös kesän viimeinen ulkonäyttely!! :) Demi hienosti ROP-pentu hyvällä arvostelulla :)
Ensi viikonloppuna suunnataankin viimeisiin pentunäyttelyihin Tuulokseen :) Syksyllä onkin tiedossa muutama ulkomaan reissu :)

Käytiin Hassen ja Gildan kanssa epiksissä viime viikon keskiviikkona, molemmista huomasi että oltiin oltu jo aamulla agitreeneissä ja vaihti oli vaisumpaa kuin yleensä. Gilda teki aliaika nollan mölleissä, mutta aika ei ihan riittänyt sijoitukseen :) Hasselle 5 aliajalla, oma virheeni kun vedin sen eteen putkelle menossa...
Nyt ollaan käyty siis treeneissä keskiviikko aamuisin 10-11.30 :)
Tänään mukana olivat Hasse ja Demi, sillä Gilda alkoi aamulla varomaan toista takajalkaansa, ei siinä mitään näy ja välillä kävelee normaalisti ja välillä sitten nostaa sitä ilmaan :/ Pitää nyt seurailla sitä.

Murun ilmoitin ensimmäiseen pentunäyttelyyn Lahteen :) Käytiin treenaamassa toissa viikonloppuna mätsärissä ja hienosti Muru esiintyy, vaikka välillä heittäytyikin maahan kun en namia antanut (en tiedä mistä on tuon maahanmenon oppinut, olisiko mallioppimisen kautta Säteeltä, joka menee aina maahan jos mulla on nami kädessä) :D Minulla olikin mukana 5 koiraa, Hasse, Demi, Muru; Poju ja Gilda. Muru ja Demi saivat punaisen nauhan pennuissa, Hasse sai aikuisissa punaisen nauhan ja Gilda ja Poju siniset. Poju sijoittui vielä sinisten kakkoseksi :) Olin todella yllättynyt Pojun esiintymisestä sisätiloissa, se meni iloisesti edelläni häntä heiluen ja seisoi todella upeasti vapaasti seisottaen :) Aivan kuin olisi ollut joku näyttelykonkari hihnan päässä :D

Käyn tällä hetkellä maanantaisin Wellamo-opiston järjestämällä luennolla Koiran käyttäytyminen ja ongelmakäyttäytyminen, todella mielenkiintoinen aihe ja paljon olen jo oppinut uusia aika ylllättäviäkin asioita, mistä käytösongelmat voivat johtua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti