maanantai 2. syyskuuta 2013

Elokuun parhaat/pahimmat palat

Kerron tässä päivityksessä elokuun kohokohdat ja lupaan tästä lähtien päivittää blogia hieman useammin :D

Demin kanssa ollaan käyty pentunäyttelyissä, Heinolassa ROP-pentu, Sastamalassa 2.sija KP:n kera ja samoin myös Helsingin pentunäyttelyssä ja Hesan kv:ssä VSP-pentu! Mätsäreissä ollaan käyty, toisessa pentujen pun-2 ja toisessa punainen nauha. 

Chihujen kanssa käytiin Twilight Sound kasvattipäivillä elokuun alussa, mukavaa oli ja Pojukin sai paljon kehuja ja sitä myös kysyttiin jalostukseen :) Pojullahan purenta on toiselta puolelta tasa ja toiselta puolelta todella lievä alapurenta :D Muutenha se on todella komea uros ja nyt ilmoitinkin sen Hämeenlinnan ryhmänäyttelyyn, jotta saataisiin toivottavasti tulos sille (muu kyl HYL hampaiden takia)

Poju on ollut myös mätsäreissä mukana, jotta tottuu uuteen ympäristöön. Se on niin metsässä kasvanut, kun purentahan oli huonompi aluksi joten nyt aloitetaan treenaus :) Tai ollaan jo aloitettu ja on se tuottanut tulostakin :) 

Unto kävi leikkauksessa 3 viikkoa sitten, toivotaan nyt, että sen jalka paranisi. Viime viikolla otin tikit pois, mutta ontuminen jatkuu edelleen :( Sillähän on siis kyynärluu leikattu pentuna ja nyt sitten poistettiin metallitapin osa (metallitappi oli mennyt poikki) ja toivottiin että se olisi syy yhtäkkiseen ontumiseen, kun sehän käveli ihan hyvin ja oli ilman kipulääkettä..Nyt sitten kuntoutusta ja katsotaan kuinka jalka lähtee toimimaan ja päästäänkö kipulääkkeestä eroon vai joudutaanko päästämään Unto viimeiselle matkalle kohti kivutonta aikaa :( 
 
Murusta on kasvanut jo iso tyttö, ikää huimat 16 viikkkoa ja virtaa riittää vähän liikaakin ;) Se ei oikeastaan päivällä nuku ollenkaan, yöllä vaan :D Se jaksaa leikkiä ja painia Hassen ja Demin kanssa päivät pitkät :) 

Mitäs muuta on tapahtunut...ei oikein mitään...Hassen kanssa käytiin VAU:n epiksissä ja sijoituttiin mölliluokassa ykkösiksi!! Hienon radan Hasse teki ja alitt ihanneajankin yli 20 sekunnilla :D Hasse oli myös eilen mukana mätsärissä ja pitkästä aikaa pääsi esittämään kehätaitojaan ollen pienissä aikuisissa PUN-3! Hasse lähti kun nato-ohjus liikkeelle ja juosta sen kanssa kyllä sain :D Ryhmössä ystäväni Satu vei Hassea, kun itse menin Pojun kanssa, kun sekin sai punaisen nauhan :) Hienosti Hasse meni Satun kanssa ja Satu esitti sen hienosti (oli ensimmäistä kertaa mätsärissä) :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti