sunnuntai 5. toukokuuta 2013

H-hetki lähestyy!

Tämä viikko on ollut outo, ainakin omasta mielestäni! Syy siihen on se, että meillä on ollut vain yhdet treenit koirien kanssa!! Tai siis yhdet ohajtut treenit ja nekin oli maanantaina Hassen kanssa :)  Tällä tunnilla treenattiin samoja ohjauskuvioita, joita Gildan kanssa treenattiin pari viikkoa sitten treeneissä, joten itselle ne olivat tutuja, koiralle ei :) Hyvin meni!

Keskiviikkona oli vappu, lähdin aamusta Lahden ryhmikseen turistiksi ja pääsin myös esittämään Siinaa (Henniina´s Little Lellybelly) joka sai nuortenluokassa H :) Siinaa on ihana esittää ja H:n se sai pienen kokonsa vuoksi :)

Tänään ollaan sitten oltu uimassa taas Gildan, Unton, Hassen ja Demin kanssa :) Hasse menee jo hienosti itse uimaan! Muut pitää vielä laittaa, mutta uivat ilman uittajaa ja vapaasti :)

Muuten ollaan oltu pihalla, käyty lenkillä ja tehty pieniä treenipätkiä kaikkien kanssa :) Eilen ja tänään Hassen ja Demin kanssa treenattii näyttelyhihnassa menoa :) Hassen, Unton ja Demin kanssa ollaan tehty myös peruasento treeniä, maahanmenoa ja Hassen kanssa noutoja :)

Säteellä on nyt mennyt 56vrk :) Ei se meinaa jaksaa enää liikkua, ruoka ei meinaa maistua ja olo on varmasti jo aika tukala, ainakin maha on jo sen verran iso että :D Ei ole enää montaa päivää H-hetkeen :) Pentuhuone ja -laatikko ovat paikoillaan ja samoin kaikki tarvittavat välineet :) Tiistaina siirryn itse Säteen kanssa nukkumaan pentuhuoneeseen, jotta olen vieressä jos jotain alkaa tapahtua :) Itselläni alkaa keskiviikkona loma, jotta voin sitten seurata Sädettä ja pentuja :)

Seuraava päivitys tuleekin varmasti olemaan pennun tuoksuinen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti