torstai 15. marraskuuta 2012

Täyttyivätkö vuoden 2012 tavoitteet :)

Palataan tarkastelemaan kulunutta vuotta ja katsotaan miten meidän meidän tavoitteet täyttyivät :)

Aloitetaan Millistä, jolla ei ollut muita tavoitteita kuin sterilointi, joka ei toteutunut. Muuten Milli on viettänyt sohvaperunan elämää, lihonut jonkun verran ja lenkkeillyt :)

Säteen tavoitteet olivat:
-Möllitokokisat
-FI MVA --> ehkä jonkun muunkin maan valio
-pennut/astutus
-Agility-ryhmään pääsy
-mejän treenaus
-luonnetesti

Monet tavoitteet täyttyivät, Käytiin alkukesästä möllitoko kisoissa, josta ALO3, parempi olisi tullut jos keli olisi ollut parempi tai omistaja olisi treenannut koiran kanssa myös märällä ;)
     Näyttelyiden osalta meni todella hyvin, heti Lappeenrannassa Säde sai viimeisen SERTin ja valioitui ROPin kera <3 Ei sii kerettyy kun kerran AVO-luokassa pyörähtää ;) Samalla viikolla Säde sitten valioituikin EE MVA ja sai ekan CACIBin :) Tällä hetkellä sitten plakkarissa onkin FI BALT EE LV LT MVA TLN W-12 + nuo junnuvalion arvot :)
     Agilityä ollaan nyt harrastettu, kisaura korkataan ensivuonna todennäköisesti :) Säde on aika varma agikoira, vielä pitää treenata jonkun verran hyppykorkeutta ja saada lisää lihasta koiralle (vaikka onkin aika lihaksikas narttu) :D
     Pentusuunnitelmat menivät uusiksi, eli keväällä syntyy toivottavasti ensimmäinen kessupentue :) Isänä on näillä näkymin uros, jota ajattelin jo ihan ensimmäisenä silloin viime keväänä :)
     Mejää ei treenattu...öö...en tiedä miksi ja luonnetestissä ei käyty, kun taisi olla samaan aikaan kun oltiin jossain näyttelyssä :p

Sitten vuoroon Gilda, jonka tavoitteet olivat seuaavat:
-keinun, keppien ja renkaan tehotreenaus
-epävirallisia agilitykisoja
-mejän treenaus
-sterilointi

Keinun Gilda meneekin jo ihan ok, kepit osaa tosi hyvin, vauhtia saisi olla enemmän, mutta sitä treenataan pikkuhiljaa :) Rengas on jo helppo juttu eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Gildan kanssa aloitetaan varmasti virallinen kisaura ensi vuonna :) Nyt on pakko sanoa, että en yhtään muista käytiinkö missään epiksissä tänä vuonna...ööö...ei taidettu kyllä käydä, mutta jos loppuvuodesta vielä jossain on niin mennään kyllä :)
    Mejää ei treenattu eikä Gildaakaan steriloitu :) Gildasta on tänä vuonna tullut aivan mahtava treenikoira ja olen siitä todella ylpeä, en olisi voinut edes uskoa että sen kanssa joskus mentäisiin oikeisiin kisoihin tai että oltaisiin päästy edes tähän pisteeseen missä ollaan nyt <3

Mitäs Unto, Unton tavoitteet olivat:
-jalka kuntoon alkuvuodesta
-näyttelyitä--> muutama junnumuotovalion arvo
-tokon treenaus
-agilityä jos eläinlääkäri antaa luvan
-tarkastetaan silmät, polvet, lonkat ja kyynärät

Unton jalkahan parani leikkauksen jälkeen todella hyvin :) Näyttelyihin päästiin, liikkeistä tosin  on rokotettu hieman, osa tuomareista laittoi myös junnuiän piikkiin liikkeet :) Näyttelyissä siis meni superloistavasti!! Plakkarissa nyt EE LV JCH TLN JW-12 EE JW-12 ja Latvian aikuisten SERT :) Unto oli myös melkein joka näyttelyssä ulkomailla ROP-junnu, oli myös usein VSP ja Suomessa sai ekassa näyttelyssään SERTin kera VSPn :)
  Untosta on tullut enemmän äitini koira, hieman ovat perustottelevaisuutta treenanneet, mutta ei Untosta koskaan kisakoiraa saa :) Agilityä kokeiltiin kerran, mutta kun paljastui, että tuo toinenkin kyynär on huono niin se loppui siihen.
  Silmät tarkistettiin, ne oli ok, lonkat A/A ja kyynärät 3/2. Toisessa kyynärässä myös vikaa ja alkuvuodesta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Poju:
-Polvi- ja silmätarkit
-agility tai joku muu harrastus
-näyttelyitä jos purenta ok

Mikään näistä ei toteutunut...tarkkeihin mennään alkuvuodesta kyllä ellei sitten joulukuussa vielä mennä :) Purenta ei ole ok, joten näyttelyissä ei käyty ja Poju on tullut niin Milliin luonteensa osalta että ei motivoidu oikein mistään. Muutaman kerran on päässyt agility treeneihin mukaan, mutta ei se siellä oikein mitään tee. Katsotaan josko sen kanssa jossain vaiheessa aloittaisi samanlaisen projektin niin kuin Gildan kanssa silloin joskus ja saisi siitä samanlaisen liitäjän kuin Gildasta :)

Ja sitten se lupaus että laumamme ei kasva vuonna 2012!!! No niinhän ei käynyt ja laumamme jatkoksi liittyi jenkkipoika Hasse :)  Hassesta kuulemme vielä tulevaisuudessa, tänä vuonna kiersimme pentukehiä, 4xKP ja 2x ROP pentu :)


Loppuun kuva Hassesta, se on tässä kuvassa tasan 2kk :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti