lauantai 21. heinäkuuta 2012

Näyttelyilmottautumisia

Pieni päivityskatko taas havaittavissa :D Mitään erikoista ei olla tehty, lenkkeilty ja otettu rennosti. Ei olla edes treenattu mitään sen kummempaa. Laiskuutta havaittavissa...
Käytiin viime viikolla Hassen kanssa Virpillä, Hasse sai leikkiä tolleripoikien Kodan ja Nemon kanssa. Hasse ei meinannut oikein lämmetä Kodalle, mutta Nemohan olikin sille jo niin tuttu että Nemon kanssa ei ollut mitään ongelmia :) Lopulta Hasse ja Kodakin leikkivät yhdessä.
Hassella on havaittavissa pientä murkkuikää ja siihen pitäisi nyt paneutua, jotta siitä kasvaa kunnon koirakansalainen :) Luonteeltaan siitä tulee varmasti hieman kova, joka kelpaa minulle. Mieluumin treenaan kovan koiran kanssa jolla on motivaatiota eikä hätkähdä kielloista, kuin pehmeää koiraa jonka kanssa joka lopettaa touhuamisen heti ensimmäisen kiellon jälkeen.

Ilmoitin Hassen Kouvolan ja Heinolan näyttelyihin pentuluokkaan :) Sivupalkista näkee mihin näyttelyihin ollaan menossa, tosin siihenkin saattaa muutama pikku muutos tulla :)
Laitoin myös eilen sähköpostia matkanjärjestäjälle ja suuntaan Hassen, Unton, Säteen ja lainakoira Siinan kanssa Latviaan ja Liettuaan lokakuussa :) Melkoinen paperisota ja meinasi hieman hermo mennä ilmolappuja täytellessä ja niitä skannaillessa ja liitteitä taisi tulla melkein 15 kpl :D Menihän siihen melkein 3h mutta nyt on sekin tehty :)

Pari päivää sitte Hassen velipuolen (sama isä) omistaja tuli käymään meillä Hassea katsomassa. Tällä kertaa Manu ei ollut mukana, mutta ensi kerralla Hasse ja Manu pääsevät sitten yhdessä leikkimään :) Hassella ja Manulla on n. kuukausi ikäeroa, Hasse on 6kk ja Manu 5kk :) Onneksi asutaan samassa kaupungissa, niin pojat voivat nähdä useamminkin :)

Nyt koirat ovat vanhempieni kanssa mökkeilemässä ja itse vietän rentoa koti-iltaa, Orimattilassa on kantrifestarit, joissa olin torstaina katsomassa Apulantaa ja eilen Kristiina Wheeleriä, eilinen ilta venyi hieman pitkäksi, joten tänään sohva on ollut paras ystäväni ;)
Huomenna ajattelin suunnata Mäntsälän näyttelyyn turistiksi ja kuvailemaan, jos vain sää sallii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti