maanantai 9. heinäkuuta 2012

Näyttelyreissu Viroon :)

Viime torstaina sain Hasselle vihdoin oman linnun (tavin) :) Iltavuoron jälkeen revin linnulta siivet irti ja testasin Hassella noutoja. Annoin haistella ensin siipeä ja heitin, ilman käskyä annoin sen hakea sen ja kehuin. Hyvin haki, toi, mutta irti päästäminen meinasi olla vähän hankalaa, olihan se niin kiva noutaa siipeä :) 
Muutaman kerran heitin ja lopetin hyvän noudon jälkeen. Perjantain aamutreenit eivät menneetkään ihan niin hyvin, mutta muutama hyvä nouto tuli ja siihen lopetettiin :) Oli poika vissiin vielä niin unessa (ja juuri syönyt) ettei sitä kiinnostanut niin paljoa lintu. Sitten oli vuorossa koirien pesut, Säde ensin. Pesin sen jalat, mahan ja housukarvat. Sitten Hassen pesu ja Unton jalat, housukarvat ja maha. Siihen menikin se aamupäivä ja sen jälkeen menin itse suihkuun ja aloin valmistautua lähtöön, ensimmäisenä suuntasin Vantaan Ikealle, josta Ninni ja Siina hyppäsivät kyytiin ja siitä suuntasimme kohti satamaa. 
Olimme hotellilla noin kymmenen maissa illalla, vietiin ensin tavarat huoneeseen ja sitten mentiin koirien kanssa lenkille. Nukkumaan päästiin yhden maissa. 

Lauantaina kessut olivat n. klo 11 kehässä ja Unto ensimmäisenä, tulos JUN ERI1 VSP-junior ja VSP, matkaseuralaisemme Siina ROP-junior ja PN-2 :) Säde VAL ERI1 PN-3 :) Unto ja Säde yhdessä ROP-pari. Hasse olikin sitten kehässä yhden maissa ollen ROP-pikkupentu :) 
Pääsin esittämään taas Outin (kennel O´Zone) dalmisurosta, joka sai sertin ja oli PU-4 :) 

Laitettiin sitten teltta kasaan ja siirryttiin (olisikohan ollut joku vanha navetta yms..) varjoon. Vietiin ylimääräiset tavarat autoon ja odotettiin isojen kehien alkua. Ensin oli vuorossa parikisa, jossa odotin läpijuoksua, koska Unto ja Säde esiintyivät rotukehässäkin todella huonosti yhdessä. No toisin kävi, tuomari valitsi Unton ja Säteen BIS-1 pariksi!!! Vein Siinan junior BIS-kehään, mutta ei sijoituttu. Peten kessu Wednesday oli RYP-1 ja lopulta BIS-1!! Onnea Pete. Pete ja Maija olivat pikkuautolla liikkeellä, joten ahdettiin minun Fordiin iso ruokasäiliö, jonka he voittivat :D Ruokasäkki ei mahtunut enää meidän autoon niin ne laittoivat sen sitten omaansa :) 

Illalla lähdetiin sitten syömään hotellin ravintolaan ja siitä Peten kanssa kävimme juhlistamassa Bis-sijoituksiamme viron yöelämässä.

Seuraavana aamuna pakkausta ja koko päivän oli hieman heikko olo. No näyttelypaikalle päästiin ja huomattiin, että meillä on vaihtunut tuomari Maret Kärdiksi, no tulokset sen mukaisia, Unto H, Siina Hyl, Säde ROP. Hasse oli sitten taas pikkupennuissa ROP. 
Lähdettiin sitten heti pakkaamaan autoa ja suunnattiin satamaan hyvissä ajoin, pissatettiin koirat yms..
Suomesta kun lähdettiin perjantaina niin ei tarvinnut kun toisen matkustajan passi, mutta nyt sitten ne halusivat molempien assit ja enhän minä yhtään muistanut mihin kassiin olin sen pakannut ja siinä sitten etsiskelin passiani ja löytyihän se loppujen lopuksi, onneksi oli aika lähellä, eikä kasan alimmaisessa kassissa :D

Hyvä reissu oli ja kiitos seurasta Ninni, Pete ja Maija!! :)

Kessut jäävät nyt ainakin 3kk-6kk kesälomalle näyttelyistä ja Hassen kanssa kierretään pentukehiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti