tiistai 12. kesäkuuta 2012

Riika kv x2 :)

Perjantaina aamupäivästä suuntasimme Unton ja Säteen kanssa kohti satamaa :) Äitini oli myös matkassa mukana. Riikaan tosiaan menimme matkanjärjestäjän kanssa, koska en yksin olisi jaksanut koko matkaa ajaa :) Häkit siis bussiin ja auto parkkiin ja eikun laivaan :) Perjantaina illalla saavuimme sitten Riikaan hotelliin ja lauantai aamuna kuudeltä ylös.

Lauantaina kessut arvosteli malesialainen Weng Who Chan: Unto jun eri2 kp ja Säde avo eri2 eli ei siis mitään hurraamista, arvostelut olivat kuitenkin hyvät ( ja onneksi englanniksi :D ) .

Sunnuntaina kessut arvosteli Ana Mesto Martin (Espanja): Unto jun eri2 kp j-sert --LV JMVA!! ja Säde avo eri1 sa pn-2 ja vara-cacib! :) Lopulta Unto ja Säde olivat myös BIS-5 pari! :) Harmi kun ei ole kuvia :( Vaikka kamera oli mukana niin eipä tuo mamma mitään kuvia ottanut (tai ottihan se muista, mutta ei meistä) :D
Pääsin myös esittämään isoon kehään Outin (O´zone) dalmista kasvattajaluokassa :) Sijoitusta ei tullut sunnuntaina, mutta lauantaina he taisivat sijoittua BIS-3 sijalle :) Kiitos Outille luottamuksesta! :)

Tavoitteet siis täyttyivät, Untolle saatiin se junnuserti jota lähdettiin hakemaan ja Säde melkein sai sertin, mutta se ei haittaa :) Ei mene matkasuunnitelmatkaan uusiksi, kun on koira joka Latviasta jotain tarvitsee ;)

Pidempää pävistystä en jaksa nyt kirjoittaa, olen reissusta hyvin väsynyt (tuli nukuttua 3 yön aikana n.10h yhteensä) ja tänään olin vielä töissä aamuvuorossa (nukuin kyllä pommiin kun heräsin 05.30 ja 15 minuutissa olin töissä avaamassa kahvilaa) :DD  Koirat ovat mökilla rentoutumassa ja itse nukun nyt ansaitut päiväunet ja huomenna on onneksi vapaa päivä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti